Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 30 iunie-6 iulie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Odata hotarati, astrele va aduc energie si sustinere, insa este foarte important sa alegeti un drum, sa nu intarziati prea mult stand pe loc. Examenele sunt de asemenea favorizate, insa nu pe seama norocului, ci pe seama muncii proprii.

Sanatatea fizica este excelenta, este insa posibil sa aveti tendinta de a va consuma tensiunile mancand. Asadar fiti atenti la dieta in principal, dar si la stilul de viata. Afectiunile cronice trebuie reevaluate in aceasta perioada, asadar faceti o vizita medicului.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sfatul astrologului: evitati excelesele de orice fel.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Balanta, perioada cuprinsa intre 30 iunie si 6 iulie este de asemenea plina de evenimente karmice si situatii fara precedent.

Este astfel cazul sa dati atentie in special aspectelor celor mai importante din viata voastra, sa faceti o lista a proritatilor, caci responsabilitatile se vor aglomera. De aceea este posibil sa va simtiti suprasolicitati si tensionati, insa astrele arata ca trebuie sa faceti ceea ce simtiti, sa fiti voi insiva. Urmand calea interioara, veti lua lectiile karmice pozitive. Este important sa va ascultati vocea interioara si veti avea o saptamana plina de evenimente fericite.

Citește și:

Sanatatea fizica este excelenta, inclusiv pentru persoanele care sufera de afectiuni cronice.

Sfatul astrologului: ascultati-va intuitia.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Pentru Scorpioni, perioada cuprinsa intre 30 iunie si 6 iulie aduce nevoia de initiativa si seriozitate in orice decizie.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.