Setari Cookie-uri

Horoscop 2015 pentru toate zodiile: Afla cum stai cu SANATATEA

Daca vrei sa ai succes, trebuie sa ai un un plan, asadar poate este timpul sa te gandesti si la 2015! Vezi ce-ti rezerva astrele in general in acest an si fa-ti temele din timp!

Horoscop 2015 SANATATE: zodia RAC

Pentru nativii Rac, iubirea este marea provocare a anului 2015. Sanatatea ramane in plan secund, insa deloc de neglijat.

horoscop 2015 sanatate pentru fiecare zodie

Racii vor invata in acest an sa isi respecte mai mult sanatatea decat impulsurile emotionale; vor invata ca tulburarile interioare nu mai trebuie rezolvate cu o ciocolata si ca oricat de prioritare ar fi alte aspecte de viata, sanatatea ramane o obligatie atat pentru ei, cat si pentru cei dragi.

Nativii Rac se maturizeaza mult in acest an, atat in plan intelectual, cat si emotional. Invata sa isi infranga fricile si obstacolele pe care singuri si le creeaza in minte, de aceea si bolile emotionale vor fi mult ameliorate in a doua parte a anului, dar exagerate in prima, cand se incerca autocontrolul interior.

Sanatatea fizica este marcata in prima parte a anului- imunitatea, sistemele nervos, digestiv si urinar pot fi afectate, dar si ficatul. Cauzele cele mai importante ale acestor tulburari sunt cele de natura emotionala – fie nativii nu sunt impacati cu relatia pe care o au cu cei din jur, fie cu relatia pe care o au cu ei insisi.

Citește și:

Se suprapun si griile financiare, dar si dorintele mai mari de evolutie si dezvoltare ale Racilor, asadar exista motive de ingrijorare si agitatie.

Am putea spune ca pentru nativii Rac acest an este unul karmic, de aceea va trebui sa nu ignore nicio lectie de viata acumulata.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.