Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 7-13 iulie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Sfatul astrologului: nu neglijati orele de odihna.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu traverseaza o perioada stresanta, cu o serie de tensiuni acumulate din saptamanile precedente.

Asadar in plan psihic stresul lasa unele urme, de aceea este indicat sa incercati sa va relaxati mai mult si sa va detasati de unele probleme. Cereti ajutorul celor din jur pentru a gestiona unele situatii si impartiti responsabilitatile. Nu mai luati totul pe umerii vostri, lasati-va ajutati.

horoscop saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

In planul sanatatii fizice, aveti un organism puternic in fata bolilor, insa stresul afecteaza sistemele cardiovascular si endocrin. Asadar Leii care sufera de probleme cardiovasculare, tensiune arteriala mare, probleme cu inima ori cu sistemul endocrin (tiroida in special) trebuie sa isi gestioneze atent sanatatea.

Sfatul astrologului: incercati sa va detasati de probleme si sa va relaxati mai mult.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Nativii Fecioara traverseaza o saptamana plina de evenimente frumoase care, in ciuda tentei benefice, sunt insa atat de numeroase incat reusesc sa oboseasca Fecioarele.

Asadar, desi saptamana este excelenta, este posibil ca tonusul vostru psihic sa fie usor scazut, iar la finalul saptamanii oboseala sa isi spuna cuvantul.

Sanatatea fizica este buna, aveti un organism puternic in fata bolilor si stresului, iar afectiunile cronice par sa nu se agraveze. Exista insa o sensibilitate crescuta la persoanele care sufera de afectiuni cardiovasculare sau respiratorii – se recomanda sa urmati cu strictete tratamentul medicului si sa ii faceti o vizita daca nu va simtiti bine.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.