Setari Cookie-uri

Ii stiai? Cei 5 pasi pentru protectia corecta la soare

Ai grija de tine in anotimpul cald.

„In ultimii ani, urmand exigentele consumatorilor nostri pentru obtinerea unui bronz rapid si intens, am acordat o atentie mare emulsiilor pentru accelerarea bronzarii. In aceste emulsii, uleiul de morcov bogat in betacaroten si untul de cacao sunt combinate cu tirozina si riboflavina, avand un efect de stimulare asupra biosintezei melaninei naturale in piele, asigurand astfel obtinerea unei bronzari mai rapide, mai intense si mai durabile”, a mai spus Susana Laszlo.

5 pasi esentiali pentru protectia corecta la soare

Emulsiile trebuie aplicate corect

Bronzul sanatos este oferit si de o folosire corecta a produselor de protectie solara. Astfel, acestea trebuie aplicate din abundenta pe tot corpul, cu minim 15 minute inainte de expunerea la soare si trebuie reaplicate frecvent, in special dupa iesirea din apa sau stergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul optim de protectie al pielii.
Nu trebuie ignorate nici zonele sensibile. Asa ca, in jurul ochilor, pe nas, urechi sau gat este indicata folosirea unei creme / emulsii cu un factor de protectie mai ridicat. La fel si in cazul copiilor.

„Intotdeauna am acordat o atentie sporita protejarii celor mici, iar produsele noastre de protectie solara destinate copiilor se aliniaza trendurilor internationale avand o formula usoara, nonalergenica, fara parabeni si fara benzophenone-3. In plus, ele sunt si rezistente la apa”, a afirmat Susana Laszlo.

Protectie sporita

Dincolo de folosirea de produse adecvate, hainele joaca, de asemenea, un rol important. Astfel, folosirea unei palarii, poate asigura o protectie sporita, iar hainele ar trebui sa fie din fibre naturale, cat mai vaporoase si in culori deschise.

Trateaza pielea

Dupa plaja, este foarte importanta rehidratarea si hranirea pielii sau calmarea posibilelor arsuri solare, prin aplicarea de emulsii sau lotiuni dupa plaja cu proprietati hidratante, nutritive, de revitalizare si de calmare a pielii. Asa ca, imediat dupa expunderea la soare este indicat un dus si aplicarea de lotiuni special concepute pentru hidratarea pielii

Romanii, mai educati cu privire la protectia solara

„In ultimii ani am observat o crestere a cererii de produse pentru protectie solara cu SPF inalt, destinate atat adultilor, cat si copiilor (SPF 30 si 50). Acest lucru se explica prin educarea intensa a publicului cu privire la importanta protectiei solare si a gradului de nocivitate a radiatiilor ultraviolete”, a afirmat reprezentanta companiei.

De asemenea, in ceea ce priveste gama Cosmetic Plant, foarte bine se vand si emulsiile pentru accelerarea bronzarii, cea cu SPF 10 in special. Explicatia succesului acesteia rezida din cresterea cererii tineretului pentru produsele de protectie solara care asigura obtinerea unei bronzari rapide si intense.

In privinta ambalajelor produselor din aceasta gama, se observa o crestere a cererii pentru cele care permit o aplicare cat mai practica a emulsiilor, o mare cautare avand flacoanele cu pompita.

In acest moment, Cosmetic Plant dispune de o gama formata din 14 produse speciale pentru protectie solara si ingrijire in urma expunerii la soare, ce are la baza extracte de galbenele, cacao, morcov, coada soricelului, catina, castan sau masline. Acesta dispun de un foarte bun raport calitate-pret.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.