Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 21-27 iulie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Sunteti mai optimisti si mai entuziasti decat de obicei, apar oportunitatile si incepeti sa primiti multe vesti bune. Este insa nevoie sa fiti mai intelegatori cu cei din jur si mai permisivi.

Sanatatea fizica este buna, va bucurati de o buna rezistenta a organismul in fata bolilor, dar si de o buna rezistenta la stres. Sistemele genital si renal sunt mai sensibile in aceasta perioada, de aceea se recomanda mai multa prudenta.

Sfatul astrologului: bucurati-va de momentele petrecute cu prietenii si iertati mai mult.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni traverseaza o perioada plina de planuri si oportunitati.

Viata va aduce multe evenimente in cale si nici nu mai stiti cum sa le gestionati. Puteti face atat de multe lucruri incat va pare rau ca ziua are doar 24 de ore. De aceea, din toate aceste vesti bune, va simtiti nevoiti sa alegeti, sa faceti o lista de prioritati, ceea ce va poate conferi un usor sentiment de frustrare sau neputinta. In rest, va merge excelent in plan psihic.

Citește și:

Sanatatea fizica este buna, dar ar fi loc si de mai bine. Daca nu ati facut-o pana acum, este cazul sa mergeti la medic pentru a va reevalua starea de sanatate.

Sfatul astrologului: exista riscul ca o afectiune sa evolueze fara simptome, de aceea ar trebui sa consultati medicul generalist pentru a face cateva analize de rutina.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.