Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste pentru DETOXIFIEREA LIMFEI

Limfa este al doilea lichid circulator din organismul omului, alaturi de sange. Limfa joaca un important rol in imunitatea si detoxifierea organismului.

Masajul de drenaj limfatic

Masajul de drenaj limfatic se numara printre cele mai eficiente metode de stimulare a circulatiei limfei. Acest masaj consta in apasarea usoara a grupelor de ganglioni superficiali si masarea prin apasare puternica cu miscari indreptate catre inima. Acest masaj il puteti realiza in intimitatea caminului, iata un exemplu de masaj limfatic realizat la nivelul capului si gatului.

Sucul care detoxifica limfa

Pregatiti o oala in care puneti sucul de la 4 grapefruit-uri, 2 lamai si 4 portocale. Peste acest suc puneti 2 litri de apa.

Apoi pregatiti un pahat in care ati dizolvat o lingura de sare grunjoasa, fara iod (sarea fara iod contine mai mult sodiu, un ion important in reglarea limfei).

tratamente naturiste detoxifierea limfei si drenaj limfatic

Beti inati paharul cu apa si sare, apoi din 30 in 30 de minute consumati cate un pahar din sucul de citrice pregatit. Acest suc il puteti consuma oriunde, acasa, la munca sau in excursii.

Citește și:

Sucul va fi consumat intr-o zi. Se va repeta acest tratament timp de 15 zile, apoi se face pauza de cel putin o luna.

Foto: sistemul limfatic si ganglionii la om - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.