Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 18-24 august

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Nativii Varsator incep poate cea mai solicitanta si stresanta perioada din toata vara. Responsabilitatile pe care le aveti de indeplinit s-au adunat, desi timpul este la fel de scurt.

Nu va permiteti sa ramaneti in urma cu nimic, asadar trebuie sa munciti la foc continuu, pana la epuizare. Rezultatele acestei munci urmeaza sa apara abia in a doua jumatate a lunii spetembrie, cand aceasta perioada "de foc" pare sa inceteze pentru nativii Varsator.

Starea de sanatate este buna, insa trebuie sa va organizati foarte bine timpul si sa alegeti o alimentatie naturala si energizanta pentru a face fata fara probleme de sanatate intr-o astfel de perioada.

Pentru cei care sunt deja diagnosticati cu anumite afectiuni, incepand cu aceasta saptamana trebuie sa faceti eforturi pentru a gasi terapia care vi se potriveste cel mai bine, dar si medicul curant cu care rezonati. Nu intarziati tratamentele si nici cautarea acestora, caci timpul trece in defavoarea voastra.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Nativii Pesti se bucura de o usoara refacere a planului psihic si emotional. Desi nu toate problemele care va nelinistesc si-au gasit rezolvarea, totusi sunteti mai optimisti decat in ultima perioada si mai deschisi catre noi solutii. Simtiti nevoia sa faceti unele compromisuri pentru a va atinge tintele, asadar trebuie doar sa luati unele hotarari.

Starea de sanatate este foarte buna, insa aveti nevoie de mai multa miscare si de un meniu mai organizat, bazat pe o alimentatie sanatoasa.

Foto: shuttertsock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.