Kudika
22 August 2014

Descopera cum poti utiliza nuca de cocos si care sunt beneficiile acesteia in sanatate si cosmetica.

Se aplica amestecul pe tenul bine curatat, urmand 4 pasi:

  • se curata bine tenul cu apa si lotiune;
  • se aplica apoi pe fata un prosop fierbinte si se lasa sa actioneze 10 minute sau se face sauna faciala 10 minute.
  • se aplica apoi masca proaspat preparata si se lasa sa actioneze 30 de minute;
  • se clateste tenul cu apa din abundenta si nu se mai foloseste niciun produs destinat tenului pana a doua zi.

ulei de cocos beneficii

Ingredientul minune. 10 moduri in care trebuie sa folosesti uleiul de cocos in aceasta vara

Vezi AICI produse din nucă de cocos

Uleiul de cocos este benefic si in uz cosmetic, pentru refacerea parului degradat, imbatranit sau obosit, de exemplu.

Untul de cocos poate fi folosit si pentru mentinerea tineretii si elasticitatii pielii.

Untul de cocos este si un excelent demachiant – se lasa 30 de minute sa actioneze, apoi se sterge bland fata. La nivelul tenului, untul de cocos trateaza ridurile si tenul obosit, inlatura petele pigmentare la fumatori sau la cei care s-au expus exagerat la soare, trateaza cearcanele si zonele pigmentate din jurul ochilor si amelioreaza acneea si cuperoza.

Nuca de cocos – beneficii pentru sanatate

Nuca de cocos, consumata proaspata sau sub forma de fulgi, este bogata in grasimi, fibre, electroliti si vitamine, prezentand o matrice alimentara unica in natura.

Din pulpa de cocos se obtine si uleiul de cocos, un ulei cu proprietati miraculoase asupra inimii, vaselor, creierului si ficatului.

In clipul de mai jos va propunem o reteta de casa pentru a obtine uleiul de cocos - varianta prin fermentare.

Foto: ulei de cocos beneficii - shutterstock.com

Cum sa folosesti ULEIUL DE COCOS pentru a preveni albirea, subtierea si caderea parului

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: