Setari Cookie-uri

2 RUGACIUNI puternice pentru SANATATE pe care sa le rostesti in fiecare zi

RUGACIUNE puternica pentru sanatate pe care sa o roesteti in fiecare zi pentru tine si pentru familia, pentru toti cei pe care ii iubesti. Rugaciunea are puternice efecte inca dupa prima saptamana de ruga.

Rugaciune puternica pentru sanatate

Doamne, catre Tine imi deschid sufletul, in Tine am nadejde si credinta si cu a Ta putere ma intaresc in fata necazurilor vietii.

Caile Tale, Doamne, arata-mi si cararile Tale ma invata. Binecuvantarea Ta, care Cuvantul ai zidit in lume, sa fie pururea cu mine si familia mea.

rugaciuni puternice

Doamne, nori grei de suferinta s-au abatut asupra capului meu, da-mi mila Ta si iarta Doamne, pacatele mele, caci multe sunt. Ridica Doamne piatra grea ce imi zdrobeste umerii si lasa Lumina Sfanta sa ne incalzeasca sufletele, mie si familiei mele. Alunga Doamne toate nenorocirile si da-ne in schimbul lor Iubirea Ta eterna. Vindeca Doamne suferintele mele si ale familiei mele.

La Tine, Preabunule Doamne, alerg si ma rog: vino grabnic si ma mantuie cu puterea Ta, cu mila Ta si ne apara Doamne, pe mine si familia mea, de cel rau, de vrasmasi si de boli.

Citește și:

Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”

Inainte de a face aceasta rugaciune zilnica, trebuie sa iti dedici jumatate de ora in care sa iti cureti sufletul, sa alungi frica din inima ta, sa stergi gandurile rele si sa te gandesti cu drag si dragoste la toti cei din jurul tau. Gandestete si la cei care ti-au fost alaturi si nu mai sunt, caci si pentru ei trebuie sa te rogi. Deschide-ti sufletul, gaseste un loc mai linistit din casa ori din zona unde te afli si roaga-te, cu toata credinta si sufletul curatat de toate cele rele.

Foto: Rugaciune pentru cei bolnavi - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.