Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL SANATATII: Afla ce-ti rezerva astrele in perioada 22-28 septembrie

Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu au o sanatate fizica buna, insa in plan psihic este posibil sa suportati unele tensiuni in aceasta saptamana.

Poate ca nu este vorba despre probleme care se intampla chiar in aceasta perioada, ci mai degraba de probleme mai vechi care incep sa va nelinisteasca tot mai tare. Este bine sa nu va surmenati si sa incercati sa nu va consumati energia pe proiecte care nu ocupa loc primordial in lista voastra de prioritati.

Sanatatea fizica este buna, dar veti fi tentati sa faceti unele excese alimentare sau sa va abateti de la recomandarile de tratament.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Nativii Fecioara se bucura de o saptamana excelenta, de popularitate si momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi sau de prieteni.

Chiar daca aveti tendinta sa faceti unele excese in stilul de viata (excese alimentare, nopti pierdute etc.) totusi organismul vostru este puternic si rezistent in fata stresului. Ba mai mult, astrele va inzestreaza cu energie pozitiva si veti fi plini de viata, entuziasti pentru toate proiectele voastre de zi cu zi, iar veselia va caracterizeaza in aceasta perioada.

Citește și:

In plan fizic, este posibil sa existe unele afectiuni, insa aspectul hartii astrale nu ne aduce informatii de gravitate. Este posibil sa aveti suferinte usoare ori, pentru cei cu suferinte cronice, sa reapara unele simptome care… chiar mai apar cateodata, caci altfel ar insemna sa fie sanatosi. Cu alte cuvinte, desi exista mici suparari, nu sunt motive de ingrijorare.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.