Sursa: Garbo.ro

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Nu mai este niciun secret astazi, faptul ca, la randul lor, companiile producatoare de alimente cunosc si se folosesc de aceste chimicale pentru a crea un adevarat lant al adictiilor si implicit al consumului.
Despre aceste alimente vorbeste intr-un articol pentru MindBodyGreen, Dr. Joel Kahn, profesor la Universitatea Wayne State University School of Medicine si director la Cardiac Wellness, Michigan Healthcare Professionals PC.

„Foarte multi dintre pacientii mei se confrunta cu probleme de alimentatie: pofte nestapanite, probleme de greutate, imposibilitatea de a slabi, trezitul in timpul noptii pentru a-si satisface foamea”, spune Dr. Kahn.

Iata de ce se intampla aceste obiceiuri nesanatoase:
Cele 6 alimente care provoaca dependenta


Lactatele

lactate; lapte, branza

Foto: Shutterstock.com; lactate

In mod particular, laptele si branza au fost studiate pentru efectele lor adictive. Astazi mancam de cinci ori mai multa branza decat in urma cu cateva decade. Sunt unele persoane care consuma lactate la fiecare masa, chiar. De obicei, persoanele care incearca sa devina vegane spun ca lactatele sunt ultimul aliment la care pot renunta.

Proteinele din lactate sunt dizolvate in peptide, acestea facand parte dintr-o familie de agenti activi care provoaca dependenta.

Adauga carnea tocata intr-o punga, apoi trece cu facaletul peste ea. Motivul este genial
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: