Setari Cookie-uri

Le consumi zi de zi dar... provoaca dependenta

Alimentele contin chimicale ce provoaca dependenta. Aceste chimicale sunt cunoscute sub denumirea de exorfine, ele putand sa se comporte asemeni drogurilor.

Sursa: Garbo.ro

Nu mai este niciun secret astazi, faptul ca, la randul lor, companiile producatoare de alimente cunosc si se folosesc de aceste chimicale pentru a crea un adevarat lant al adictiilor si implicit al consumului.
Despre aceste alimente vorbeste intr-un articol pentru MindBodyGreen, Dr. Joel Kahn, profesor la Universitatea Wayne State University School of Medicine si director la Cardiac Wellness, Michigan Healthcare Professionals PC.

„Foarte multi dintre pacientii mei se confrunta cu probleme de alimentatie: pofte nestapanite, probleme de greutate, imposibilitatea de a slabi, trezitul in timpul noptii pentru a-si satisface foamea”, spune Dr. Kahn.

Iata de ce se intampla aceste obiceiuri nesanatoase:
Cele 6 alimente care provoaca dependenta

Lactatele

lactate; lapte, branza

Foto: Shutterstock.com; lactate

Citește și:

In mod particular, laptele si branza au fost studiate pentru efectele lor adictive. Astazi mancam de cinci ori mai multa branza decat in urma cu cateva decade. Sunt unele persoane care consuma lactate la fiecare masa, chiar. De obicei, persoanele care incearca sa devina vegane spun ca lactatele sunt ultimul aliment la care pot renunta.

Proteinele din lactate sunt dizolvate in peptide, acestea facand parte dintr-o familie de agenti activi care provoaca dependenta.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.