Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii in perioada 6-12 octombrie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Nativii Varsator reusesc in aceasta satamana sa se organizeze foarte bine atat in ceea ce priveste evenimentele de zi cu zi, cat si in plan emotional.

Parca sentimentele voastre prind ratiune si reusiti sa faceti o lista a celor prioritare, astfel incat sa va fie si voua bine. Desi nu va este deloc caracteristic, deveniti ceva mai egoisti decat de obicei, situatie care chiar va prinde bine.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Sanatatea fizica este buna, organismul vostru este rezistent in fata stresului si prezinta o mare capacitate de refacere si regenerare. Este indicat sa dormiti mai mult si sa alegeti totusi o dieta sanatoasa, caci aceasta perioada este resimtitia ca a fi destul de solicitanta pentru organismul vostru.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Nativii Pesti au o sanatate de fier, doar planul psihic prezinta mici slabiciuni.

Citește și:

Simtiti nevoia de mai multa siguranta, iar aceasta siguranta nu se refera neaparat la cei din jur, cat mai degraba la voi insiva. Simtiti nevoia sa va demonstrati ceva, sa va certificati unele calitati, iar aceasta nevoie va macina incet, ramanand ca o iritatie surda in spatele aparentei voastre vesele.

Organismul vostru este insa rezistent la stres, iar sistemul imunitar functioneaza excelent, asadar nu se intrevad afectiuni importante in aceasta perioada.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.