Setari Cookie-uri

Probioticele: Sistemul digestiv iti spune 'Multumesc'

Alimentele probiotice sunt acele alimente bogate in microorganisme care ne pot coloniza flora naturala, aducand un plus sanatatii.

Bio Sun

Bio Sun - si pentru intestinul subtire

Probiotic disponibil in magazinele Cufarunaturii.ro

Bio Sun are la baza conceptul modern de prebiotice functionale (secreta un factor de crestere, 3,3 dihidroxi-azetidina, care duce la multiplicarea de peste 20 de ori a Bifidobacteriilor specifice individual) si probiotice biologic active (Lactobacillus sporogenes, rezistent la sucul gastric si acizii biliari), care refac rapid flora intestinala saprofita specifica individual, normalizeaza tranzitul si protejeaza intregul intestin de colonizarea cu bacterii potential patogene. Este cea mai eficienta formula probiotica care va protejeaza tractul intestinal de afectiuni specifice sezonului cald, asa cum este diareea, deoarece mentine sau reface rapid flora saprofita intestinala normala, protectoare, normalizand tranzitul intestinal.
Bio Sun este eficient si in cazul diareei produsa de tratamentele antibiotice (care distrug flora normala intestinala), diareei virale (frecventa la copii), stomatitei aftoase, intolerantei la lactoza, s.a.
Bio Sun este singurul probiotic care reface atat flora saprofita benefica din intestinul subtire (Lactobacilii) cat si pe cea din intestinul gros (Bifidobacteriile)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.