Setari Cookie-uri

5 Carti cu... efecte MEDICALE pe care merita sa le citesti

Daca vrei sa inveti a uita de griji, daca iti doresti cele mai sanatoase retete de sucuri naturale, daca nici nu gandeai ca mangaierile sunt o cale de vindecare ori daca aveai curiozitatea de a cunoaste mai multe privind reflexoterapia, atunci este cazul sa descoperi recomandarile noastre din paginile acestui articol.

Tratat de mangaieri

Tratat de mangaieri

Cartea este disponibila AICI

Ce fac de obicei oamenii pe care-i copleseste plictiseala? Opteaza pentru una dintre urmatoarele solutii:

• Schimba partenerul. Din pacate, lucrul acesta rareori se intampla fara durere si dezastru […]

• Se resemneaza sa traiasca fara fericire erotica. Viata, fara-ndoiala, posibila daca sentimentele sunt puternice, desi acestea risca sa-si piarda din intensitate o data cu dorinta […]

• Regenereaza si reinnoiesc schimburile corporale, astfel incat sa mentina interesul partenerului si sa-i sustina placerea. Este vorba despre infinita variatie a mangaierilor, astfel incat, dupa cum se spunea in Kama Sutra, partenerul sa se simta de parca ar fi cu treizeci si doua de femei diferite sau, reciproc, partenera cu treizeci si doi de barbati diferiti. Iar pentru ca acestei reinnoiri sa i se ofere toate sansele, de ce sa nu apelam la tratate?

Citește și:

Pentru a hrani imaginatia cititorilor, autorul ii invita la un parcurs senzual al intregului corp (de exemplu el prezinta douazeci si opt de tipuri diferite de a saruta si treizeci si sapte de moduri de a mangaia). Mangaierile pot oferi placeri infinite fiind minunate expresii ale artei de a iubi. Intotdeauna fericirea amantilor ia forma subtila a mangaierilor. Dr Gerard Leleu este specializat in psihoterapia cuplului.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.