Setari Cookie-uri

7 Carti MOTIVATIONALE pe care fiecare trebuie sa le citeasca

Gandurile noastre reprezinta o forta extraordinara pe care trebuie sa invatam a o folosi in favoarea noastra. Sa gandim... sanatos!

Puterea magica a gandului.

Puterea magica a gandului.

Cartea este disponibila AICI - pret 18,76 lei

In ciuda trecerii timpului, volumul de fata (primul bestseller al autorului) este considerat si astazi un reper de marca in literatura de specialitate. In cadrul cercetarilor pe care le-a facut pentru aceasta carte, dr. Schwartz a intervievat multi lideri din diferite domenii de activitate. Si a constatat ca factorul esential pentru succesul personal a fost dorinta lor de a reusi. Succesul nu este, in principal, o chestiune de noroc sau de talent - si nici macar de inteligenta; este o optiune personala. Succesul este rezultatul unor exercitii de gandire pozitiva. Asa ca, fii vizionar, crede in reusita personala, nu-ti cauta scuze, nu te vinde ieftin, priveste lumea cu optimism, adopta o atitudine de invingator, fii corect cu ceilalti, infrunta-ti temerile, fii mereu entuziast si... tinteste obiective inalte.
Magia apare atunci cand gandirea pozitiva, dublata de credinta, determina un stil de viata activ si cutezator. Iar marimea succesului este direct proportionala cu puterea increderii in sine.
Nu este adevarata zicala „prea multi sefi de trib si prea putini indieni“, ci exact opusul acesteia! Unii oameni aleg sa conduca, altii, sa-i urmeze pe cei dintai. Alege sa te numeri printre cei care conduc!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.