Setari Cookie-uri

7 Carti MOTIVATIONALE pe care fiecare trebuie sa le citeasca

Gandurile noastre reprezinta o forta extraordinara pe care trebuie sa invatam a o folosi in favoarea noastra. Sa gandim... sanatos!

Esti ceea ce gandesti! Principii taoiste pentru zilele noastre

Esti ceea ce gandesti! Principii taoiste pentru zilele noastre

Cartea este disponibila AICI - pret 23,45 lei

Cu 500 de ani inainte de Cristos, filozoful chinez Lao zi a scris 81 de versete despre natura umana si felul in care oamenii trebuie sa-si traiasca viata si sa-si indeplineasca menirea. Adunate intr-o carte numita Tao Te King, ele constituie un indrumar catre o viata echilibrata din punct de vedere moral si spiritual, vizand, in permanenta, binele.
Recurgand la multe traduceri moderne ale vechii lucrari chinezesti, dr. Wayne W. Dyer a realizat o versiune personala a celebrelor versete, careia i-a adaugat o interpretare adecvata zilelor noastre. Rezultatul este un indreptar de gandire si actiune care imbina indemnul antic la pace si liniste interioara cu imperativele lumii actuale orientate spre dinamism si dezvoltare continua.
Meditand asupra mesajului lui Lao zi, Wayne Dyer a alcatuit o carte care isi propune sa transmita omului modern roadele unei intelepciuni vechi de milenii.
Esenta cartii de fata este definita exemplar de autorul ei, dr. Wayne W. Dyer: „In mai putin de o suta de paragrafe scurte, acest text descrie un mod de viata absolut echilibrat, atat moral, cat si spiritual. Iar metoda de fata functioneaza pentru orice inseamna viata pe acest pamant.“

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.