Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

Desi va fi o saptamana plina de evenimente noi, schimbari si tensiuni, totusi experientele castigate in aceasta perioada va pot fi de folos intreaga viata. Spre finalul saptamanii va veti simti epuizati, insa astrele vizeaza planul emotional, semn ca in a doua jumatate a acestei perioade veti petrece momente frumoase alaturi de prieteni sau de cei dragi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Aceasta saptamana marcheaza inceputul unei bune perioade in care veti vedea mai clar adevarul. Poate ca v-ati inselat in privinta unor persoane despre care descoperiti acum ca merita sa ramana in anturajul vostru, iar unele impresii false din trecutul apropiat sunt acum demascate. Va veti simti foarte bine sa aflati ca v-ati inselat in unele privinte si ca de fapt adevarul este mult mai frumos.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, sunteti hotarati sa faceti unele investigatii de rutina pentru a va evalua starea de sanatate. Astrele par ca aduc vesti bune.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion petrec o saptamana frumoasa din punct de vedere psihic. Astrele va aduc optimism si noroc in tot ceea ce faceti, noi usi vi se deschid si incheati parteneriate de succes.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, dar este posibil sa doriti unele schimbari care tin de imaginea voastra. De exemplu poate preferati sa incepeti un program de sport sau o dieta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana plina de evenimente care va obosesc. Daca in privinta sanatatii fizice va simtiti foarte bine, in plan psihic multe ganduri va macina. Pe de o parte poate simtiti ca va neglijati familia, pe de alta parte simtiti poate ca va neglijati pe voi, in tot cazul exista un conflict intetior care va tulbura si va secatuieste de energie.

Citește și:

Sanatatea fizica ramane in aspecte bune, pastrand cursul asemanator saptamanii precedente.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana buna in privinta sanatatii fizice. Astrele va aduc energie, rezistenta in fata stresului, iar sistemul imunitar functioneaza excelent.

In plan psihic insa multe elemente complexe par sa alcatuiasca harta voastra astrala

Asadar este posibil ca unele griji sa va macine, sa fiti pusi in fata unor adevaruri care va surprind sau in fata unor schimbari care va obliga la adaptare. In tot cazul, saptamana este epuizanta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana plina de tensiuni pe toate planurile. Aceste tensiuni nu sunt neaparat legate de voi ci mai degraba de colegi si cei dragi, insa empatizati cu acestia si va faceti griji pentru ei. Este posibil chiar sa alocati timp si resurse pentru a-i ajuta. Asadar planul emotional este intens vizat.

Citește și:

Apoi mai sunt o serie de responsabilitati pe care trebuie sa le onorati, astfel ca la finalul acestei saptamani va declarati extenuati.

In planul sanatatii fizice, va ganditi sa faceti o vizita medicului.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Este o saptamana plina cu peripetii, in care alterneaza situatiile tensionate cu cele de relaxare si veselie. Invatati multe lucruri noi si va bucurati de ajutorul celor din jur. O atentie mai mare trebuie sa acordati vorbelor pe care le rostiti.

In privinta sanatatii fizice, organismul vostru pare sa se refaca, astfel ca starea generala este mai buna de la o zi la alta.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.