Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Afla ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Scorpion

In plan psihic va simtiti bine, sunteti relaxati si rezistati cu usurinta in fata stresului. Memorati cu usurinta, astfel ca sunt favorizati cei care sustin examene in aceasta perioada.

In plan fizic oboseala va poate determina sa va simtiti astenici, sa aveti tuburari de somn, iar organele precum ficatul, creierul, ochii, toriuda si vezica urinara pot fi sensibilizate. Atentie la condus sau la manevrarea obiectelor, exista risc de accidentare.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

Saptamana va aduce in plan psihic o avalansa de griji, mai mult sau mai putin reale. Insa voi va veti simti blocati in fata unor situatii fara precedent. Este indicat sa ascultati de sfaturile celor apropiati, caci acestia au o alta viziune asupra problemelor si s-ar putea sa vina cu solutii foarte bune. Cumva trebuie sa faceti schimbari majore in viata voastra, schimbari pe care nu le doreati pentru ca va obliga sa iesiti din sfera voastra de confort, dar va fi tot raul spre bine. Probabil ca aceste decizii ar fi trebuit luate cu mult timp in urma.

Citește și:

In planul sanatatii fizice astrele nu aduc semne ingrijoratoare, dar va veti simti obositi, astenici, cu o tendinta depresiva. Incercati sa vedeti si jumatatea plina a paharului si sa consumati alimente energizante. Evitati excesele de orice fel.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Capricorn

Aceasta saptamana va aduce multe plusuri in ceea ce priveste zona psihica. Primiti energie creativa, sunteti optimisti, comunicati cu usurinta cu cei din jur, iar astrele va aduc o multime de oportunitati de care este bine sa profitati.

In planul sanatatii fizice va simtiti excelent, poate spre finalul saptamanii sa fiti usor astenici, obositi, insa veti trece cu vederea aceste mici inconveniente si va veti tine de planurile voastre.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Varsator

Varsatorii sunt tot anul in priza, cu mici exceptii. Aceasta saptamana va aduce multe idei bune pe care va veti chinui sa le puneti in practica. Veti lucra pe mai multe planuri si din fericire veti fi suficient de motivati ca la finalul saptamanii sa lasati in urma realizari serioase. Sunteti creativi si aveti o rezistenta psihica exceptionala, asadar veti face fata cu usurinta situatiilor stresante.

Citește și:

In plan fizic vizati imaginea, fiind decisi sa lucrati mai mult la aceasta. Va alegeti cu mai multa grija alimentele din farfurie, cautati sa faceti mai mult sport, sa va ingrijiti tenul, pielea, parul. Ce mai, doriti sa va rasfatati corpul. Nici sanatatea nu este mai prejos, dar sunteti restantieri cand vine vorba de odihna.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Pesti

Este o perioada in care, cel putin in plan psihic, veti fi haotici. Nu pentru ca nu reusiti voi sa va organizati, ci pentru ca va aflati in fata unei avalanse de responsabilitati carora s-ar putea sa nu le puteti face fata singuri. Cereti ajutorul celor dragi si fiti perseverenti in tot ceea ce faceti, pentru a gasi cat mai rapid rezolvari la unele probleme stringente.

In planul sanatatii fizice va simtiti destul de bine, adoptati o dieta sanatoasa si ar fi bine sa va respectati programul de sport, caci va exista tentatia de a trage chiulul. Astrologii recomanda sa nu va neglijati orele de somn. Veti avea tendinta de a pierde noptile, insa va trebui sa va culcati totusi la ore rezonabile pentru a trece usor peste o saptamana atat de solicitanta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.