Setari Cookie-uri

TOP 7 Cele mai bune carti despre DIETE si alimentatie sanatoasa pe care sa le citesti

Aceste carti exprima pe intelesul tuturor criteriile de baza ale unei alimentatii sanatoase si un stil de viata asa cum ar trebui sa avem cu totii.

BIBLIA Alimentara

BIBLIA Alimentara

Cartea este disponibila pe site-ul Litera.ro

Fiecare individ, dar si colectivitatea este preocupata de marile probleme ale alimentului, alimentatiei si comportamentului alimentar, cautandu-se solutii corecte la intrebarile: ce, cum, cand, cat si unde mancam pentru satisfacerea necesitatilor fiziologice dar si culturale, cunoscut fiind faptul ca hrana si stilul de viata sunt factorii esentiali ai prevenirii bolii, mentinerii sanatatii, cresterii calitatii vietii si incetinirea imbatranirii.
De altfel stiinta moderna, Nutrigenomica, a demonstrat la cel mai profund nivel, cel molecular ca „suntem cu adevarat ceea ce mancam si ceea ce au mancat parintii si stramosii nostri”, ca suntem fiinte unicat si ca avem nevoie de o dieta strict personalizata, ca suntem in concluzie suma alegerilor noastre inclusiv celor alimentare. Alimentul, analizat dintr-o perspectiva holistica, este mult mai mult decat ceea ce pare a fi, pentru unii un prilej de desfatare, pentru altii o necesitate fiziologica sau ambele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.