Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Multe situatii frumoase va schimba atitudinea in fata vietii. Deveniti mai veseli, mai optimisti, mai increzatori in fortele proprii si deja atmosfera de vacanta este in sufletul vostru.

In planul sanatatii fizice, desi astrele nu aduc aspecte ingrijoratoare, totusi sistemele urinar si genital sunt sensibile, la fel si pielea. Aveti grija la expunerile la soare, la lotiunile si cremele pe care le folositi. Daca observati orice simptom neplacut, nu intarziati sa va prezentati la medic.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Este o saptamana frumoasa in plan emotional si spirtual. Luati unele decizii in favoarea voastra si hotarati sa faceti unele schimbari in stilul de viata. Deveniti mai hotarati, mai radicali si nu mai sunteti dispusi sa pierdeti timp pretios pe situatiile care nu va aduc niciun plus.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, va simtiti excelent, organismul vostru functioneaza optim, iar astrele va aduc energia de care veti avea nevoie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Aveti pofta de vacanta, de concediu si chiar sunteti hotarati sa va petrecti timpul ceva mai relaxati, sa aveti mai multe iesiri, sa va bucurati mai mult de vara.

In planul sanatatii fizice, va simtiti foarte bine, astral sunteti protejati, iar sistemul imunitar fuctioneaza destul de bine. Aveti nevoie sa va odihniti mai mult si probabil mai multa miscare nu v-ar strica.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Saptamana va aduce o serie de ganduri cu care pare ca va confruntati de mai multe vreme. Nu reusiti sa luati unele decizii, desi va este clara logica lucruilor. Cu toate acestea, situatia de fata va nemultumeste si va streseaza.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, ficatul si plamanii sunt organele sensibile din aceasta perioada. Este indicat sa nu faceti excese de niciun fel si, daca aveti recomandari medicale, sa le urmati cu strictete.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Saptamana va aduce crativitate, o buna capacitate de comunicare si ceva noroc, astfel ca aveti toate ingredientele pentru a va reusi proiectele. Sunteti increzatori, dinamici si profitati de orice oportunitate.

Sanatatea fizica este buna, insa aveti pielea senibila. Daca va expuneti la soare, este indicat sa folositi lotiune de protectie. Atentie si la ciupercile de piele, alergii sau urticarie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Dati dovada de creativitate si comunicati foarte bine cu cei din jur. Ar fi bine sa va notati ideile pe care le aveti in aceasta perioada, pentru ca se pot transforma mai tarziu in solutii excelente. Va simtiti insa obositi psihic si avti nevoie de mai multa motivatie pentru a va dezvolta planul emotional, spiritual sau pur si simplu pentru a fac unele schimbari in viata personala.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, insa unele dezechilibre pot sa apara in orice moment si sa va strice buna dispozitie. Saptamana este insa interesanta in planul emotional si spiritual, unde au loc unele schimbari in bine.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Saptamana este foarte controversata, cu multe ganduri, probleme si griji, dar totodata si cu tihna, pentru ca astrele va ajuta sa gasiti relaxarea in voi, indiferent de situatiile stresante cu care va intalniti.

In planul sanatatii fizice, aveti nevoie de mai multa miscare si de un stil de viata mai sanatos. Este posibil sa va simtiti obositi sau poate chiar depresivi, insa aceste stari vor trece de la sine spre week-end.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.