Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste care iti CURATA rinichii

Daca suferiti des de infectii urinare, daca pietrele sau nisipul la rinichi va supara, atunci va recomandam aceste tratamente care curata rinichii si va ajuta sa eliminati pietrele sau nisipul.

Diuretic

Diuretic

Produsul este disponibil pe site-ul CufarulNaturii.ro

Rinichiul este organul cu ajutorul caruia sunt eliminate substantele reziduale, participand astfel la procesul de detoxifiere. Rinichiul are trei functii importante: filtrarea sangelui si producerea urinei, reglarea concentratiei de minerale si electroliti (sodiu, calciu, potasiu), precum si a cantitatii de lichid din organism.
A treia functie a rinichilor este cea de reglare a tensiunii arteriale, functie realizata prin producerea de hormoni specifici (renina).
Afectiunile care apar la nivelul rinichilor pot avea cauze multiple, cum ar fi: infectiile, litiaza renala (pietre la rinichi), diabetul, hipertensiunea arteriala.
Evolutia afectiunilor renale conduce la distrugerea progresiva si iremediabila a rinichilor.
Neglijarea acestora poate determina aparitia insuficientei renale si a altor probleme grave de sanatate.
Pentru a elimina aceste cauze, este necesara ameliorarea afectiunilor urinare, precum si a celor care implica functia renala ca mijloc de eliminare a apei (in cazul edemelor) sau a substantelor toxice si reziduale din organism.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.