Setari Cookie-uri

7 Tratamente NATURISTE care cresc IMUNITATEA

Este sezonul racelilor, iar suplimentele alimentare pentru cresterea imunitatii sunt chiar recomandate de medici in aceasta perioada. Aceste suplimente previn de asemenea si aparitia celulelor canceroase si creste capacitatea de lupta a organismului fata de celulele tumorale.

Laptisor de Matca

Laptisor de Matca

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Laptisorul de matca este o substanta complexa, produsa de glandele salivare ale albinelor si este destinata hranei reginei.
Laptisorul de Matca este extrem de bogat in vitamine, proteine si aminoacizi, continand toate vitaminele complexului B, dintre care vitamina B5 (acidul pantotenic) si vitamina B6 se gasesc intr-o cantitate deosebit de mare. Totodata, laptisorul de matca este o sursa naturala de acetilcolina (hormon si neurotransmitator) necesara functionarii creierului si a sistemului nervos.
Mai contine si vitaminele A, C, D si E, precum si minerale, enzime, 18 tipuri de aminoacizi, diverse bacterii saprofite si substante antivirale. Are un efect curativ valoros in astmul bronsic, boli hepalice, boli dermatologice, fracturi si probleme osoase/ articulare.
Cercetarile au demonstrat ca laptisorul de matca regenereaza organismul, creste vigoarea si mentine integritatea morfofunctionala a sistemului osteoarticular. Poate fi consumat de catre oricine, indiferent de varsta si sex. Nu este intamplator faptul ca Laptisorul de Matca este cunoscut si apreciat de multi ani, constituind un preparat ideal pentru adeptii alimentatiei naturiste. In tarile cu vorbitori de limba engleza se numeste Royal Jelly.
Actiunea Laptisorului de Matca in tratarea infectiilor este binecunoscuta apicultorilor. El este un foarte puternic antiseptic, distruge bacteriile, anumite ciuperci si protozoare. Explicatia este ca Laptisorul de Matca stimuleaza puternic imunitatea - mai ales pe cale endocrina - si in acest fel este de ajutor in tratarea si prevenirea unei intregi serii de boli infectioase, mai ales respiratorii, cum ar fi:
- bronsita;
- bronsita astmatiforma;
- astmul;
- virozele pulmonare;
- guturaiul etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.