Setari Cookie-uri

10 Carti pentru VACANTA care iti pot schimba VIATA

Iti recomandam sa citesti in vacanta/concediu carti premiate si apreciate in lumea intreaga. Aceste carti iti pot schimba viata, iti pot face obiceiurile mai bune si te pot ajuta sa iti gasesti propriul echilibru. Este o placere sa le citesti si merita un loc in... valiza ta.

Alegerea - Og Mandino

Alegerea - Og Mandino

Cartea este disponibila pe site-ul Curteaveche.ro - pret 14 lei

Avem intotdeauna libertatea de a alege. Nu suntem victimele inocente ale intamplarii, ale deciziilor celorlalti, ale destinului. Daca vom avea stiinta sa ne analizam viata, vom sti ce e mai bine pentru noi si pentru cei apropiasi noua. Exista semne care ne insotesc. Stam fata in fata cu ele. Cand le acordam atentie, ne indruma. Nu credeti ca tristetea din ochii unui copil este un semn suficient de graitor? Og Mandino ne dezvaluie cel mai pretios lucru dintre toate: posibilitatea alegerii. Alegerea este cheia unui viitor mai liber si mai implinit, iar secretul sau este iubirea.
Og Mandino (1924 1996) este, potrivit unor reputati critici, cel mai citit autor din lumea intreaga. Este primul scriitor care a primit Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succese literare si a fost supranumit "Cel mai vestit scriitor din lume".

Citește și:

Foto articol: femeie fericita - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.