Setari Cookie-uri

10 Carti pentru VACANTA care iti pot schimba VIATA

Iti recomandam sa citesti in vacanta/concediu carti premiate si apreciate in lumea intreaga. Aceste carti iti pot schimba viata, iti pot face obiceiurile mai bune si te pot ajuta sa iti gasesti propriul echilibru. Este o placere sa le citesti si merita un loc in... valiza ta.

Schimba-ti aura, schimba-ti viata! Un ghid pentru dezvaluirea puterii spirituale - Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis

Schimba-ti aura, schimba-ti viata! Un ghid pentru dezvaluirea puterii spirituale - Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro - pret 21,30 lei

Tot ceea ce crezi, simti si faci radiaza o energie spirituala care apare in diferite nuante si culori aceea este aura ta, mai precis, proiectia ta spirituala. Schimband calitatea aurei, iti poti schimba automat si calitatea vietii.
In aceasta carte inovatoare, autoarea te ghideaza cu grija, prin tehnicile sale extrem de eficiente, pe calea imbunatatirii aurei personale.
Fie ca vezi aurele, fie ca nu, acest volum iti va dezvalui cum arata imaginea completa a unei aure; ce semnificatie au diferitele culori ale aurei si ce spun ele despre tine; cum sa evoluezi spiritual, inclusiv in dragoste, cum sa obtii prosperitate, vindecare si intelepciune; care sunt cele 90 de meditatii menite sa aprofundeze relationarea interpersonala, avansarea profesionala si convertirea emotiilor distructive; cum sa devii mai spiritual si sa te apropii de Dumnezeu.
„Unii oameni au impresia gresita ca aura lor este ceva impersonal sau care nu apartine vietii cotidiene. Nimic nu este mai neadevarat. Aura este o parte intima, dinamica si activa a vietii fiecaruia dintre noi.(...) Chiar am vazut energii sub forma de sarpe, izvorand din gura unei persoane foarte inselatoare. Este important sa punem mai multa puritate, idealism si iubire in cuvintele pe care le rostim. Trebuie sa fim foarte atenti nu numai la cuvintele folosite, ci si la motivele din spatele acestora. Si trebuie sa vorbim sincer si amabil, pentru ca fiecare cuvant are un impact, pozitiv sau negativ, asupra celui care il asculta.“ - Barbara Y. Martin

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.