Lasa-te de FUMAT! 5 Ajutoare NATURISTE

Lasa-te de FUMAT! 5 Ajutoare NATURISTE

Le recomandam fumatorilor care doresc sa renunte la acest viciu 5 remedii naturiste de mare ajutor, care scad sevrajul si simptomele asociate renuntarii la tigari.

Exotab spray antifumat

Exotab spray antifumat

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Studii recente au aratat beneficiile utilizarii extractului de Avena sativa si Arctium lappa prezente in Exotab, si care duc la reducerea dependentei de tigari, avand totodata efect foarte bun detoxifiant. De asemenea Exotab contine si extracte de: Eleutherococcus senti¬co¬sus, Passiflora incarnata care, datorita efectelor lor: adaptogen, anxiolitic nu numai ca mentin starea de bine a organismului ce poate fi alterata in cazul renuntarii la fumat, dar im¬bu¬natatesc si functiile digestive si respiratorie afectate frecvent la fumatori de lunga durata.

Exotab este eficient pentru reducerea dependentei la fumat. Administrat inainte de a fuma pro¬voaca dezgustul fata de tigara. De asemenea reduce efectele neplacute determinate de lipsa fumatului, in special starea de disconfort. Administrat frecvent determina scaderea progresiva a numarului de tigari.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri