Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

In plan psihic in aceasta saptamana oscileaza momentele de relaxare si fericire cu cele tensionate. Adesea tensiunile sunt provocate de cei din jur, iar voi veti avea tendinta sa le interiorizati si sa incercati sa va descurcati singuri cu ele. Poate uneori este mai bine sa discutati cu cineva ce va apasa, macar pentru a va descarca daca nu pentru a gasi o solutie.

Starea de sanatate este destul de buna, insa sistemul digestiv este sensibilizat. Aveti grija si la accidente, sunteti predispusi la fracturi osoase sau accidentari la nivelul aparatului osteoarticular.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Chiar daca se mai ivesc treburi, aceasta saptamana o dedicati relaxarii, prietenilor si oamenilor dragi. Cautati sa va reincarcati bateriile, caci ati avut un an destul de dificil.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, doar sistemul imunitar poate functiona mai putin optim. Asadar cel mult o afectiune de sezon va poate supara. Aveti grija si la alimentatie, excesul de dulce sau de alcool va poate crea adevarate neplaceri.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Saptamana debuteaza cu o serie de griji si probleme care au ramas nerezolvate din anul precedent, dar si cu o serie de dorinte interioare care, se pare, nu isi vor gasi implinirea prea curand. Aveti nevoie sa fiti sustinuti de anumite persoane pentru a va indeplini unele dorinte privind stilul vostru de viata, dar ramane de vazut daca veti primi sau nu ajutor in 2016.

Starea de sanatate este destul de buna, dar ar trebui sa fiti mai atenti la alimentatie, la regimul hidric si la miscare. In tot cazul, astrele nu aduc motive de ingrijorare in privinta sanatatii in aceasta saptamana. Exista un risc crescut pentru accidentai usoare.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Sunteti plini de energie si nerabdatori sa inceapa Noul An, simtiti ca 2016 va aduce o serie de deblocari. Abia asteptati sa va puneti in aplicare si planuri mai vechi.

Starea de sanatate este foarte buna. Aveti tendinta de a va rasfata, atat mintea, cat si trupul, ceea ce nu poate fi decat motiv de lauda. Incercati totusi sa dormiti mai mult.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

2016 se apropie iar voi simtiti cumva ca este un an de cumpana. Nu neaparat un an greu, dar un an care va poate schimba radical viata, cu responsabilitati dificile, cu evenimente deosebit de importante. Asadar petreceti saptamana sufocati de ganduri, cu o intensa dorinta de relaxare si totodata cu o minte care, pe cat va doriti sa se linisteasca, parca pe atat fierbe mai abitir. Ce mai, gandurile nu va dau pace, chiar si somnul va poate fi tulburat.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine. In tot cazul, tendinta astrala este de a va da atentie, de a va autoingriji, de a va rasfata si a avea cumva mai multa grija de voi decat de obicei. Simtiti ca ar trebui sa fiti putin mai egoisti macar pentru cateva luni, caci anumite sensibilitati au iesit la iveala.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Este o saptamana de relaxare si interiorizare a gandurilor, trairilor, a valorificarii realizarilor de pana acum. Aveti nevoie de sustinerea celor dragi caci este posibil sa va scada usor increderea in viitorul apropiat. In tot cazul, ramaneti linistiti, stiind ca oricand va puteti baza pe ajutorul celor dragi.

Starea de sanatate este foarte buna, chiar mult mai buna decat in anul precedent. Aveti grija si voi, desigur, de silueta voastra, de regimul alimentar, cumva experientele din ultimii 3 ani (conform dispozitiei planetare) v-au convins ca este nevoie sa va purtati atent de grija, doar asa va simtiti bine si problemele dispar, cel putin in planul sanatatii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.