Setari Cookie-uri

Vindeca VARICELE: aceasta crema facuta in casa e leac de nadejde

Varicele reprezinta de fapt vene dilatate, cu circulatie deficitara a sangelul si valve degradate, ceea ce predispune la acumularea excesiva a sangelui si chiar la formarea cheagurilor de sange.

Mod de preparare: se pune la blender jumatatea de ceasca de aloe vera si jumatatea de ceasca de morcov, apoi se adauga otet de mere treptat pana se obtine un amestec de consistenta cremoasa.

tratamente naturiste varice picioare

Acest amestec va fi folosit in fiecare dimineata si seara astfel: imediat dupa dus se aplica crema preparata anterior (crema trebuie sa fie proaspata sau de cel mult 12 ore) si se maseaza gambele cu miscari de prindere dinspre glezne spre genunchi, pret de 3 minute.

Va asezati apoi culcati pe spate, cu picioarele ridicate pe 2-3 perne (in unghi de aproximativ 30 de grade). Stati astfel jumatate de ora, apoi clatiti crema.

Ingredinetele acestei creme refac tonusul peretilor venelor si stimuleaza circulatia sangelui.

Atentie: daca aveti deja cheaguri de sange formate pe venele varicoase, este necesar sa consultati un medic, pentru ca este posibil sa fie necesara o interventie chirurgicala, tratamentele naturiste in caz de varice evoluate nefiind suficiente.

Citește și:

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.