Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

Aveti o agitatie interioara care va determina sa fiti grabiti in tot ceea ce faceti, riscand erori. Cautati sa adoptati metode de relaxare, poate chiar de meditatie, pentru a depasi aceste influente astrale care va destabilizeaza echilibrul.

In ceea ce priveste starea de sanatate, simptome mai vechi continua sa va necajeasca. Poate sunt necesare unele schimbari in stilul de viata sau ar trebui sa treceti pe la specialist.
Sfatul astrologului: ascultati-va intuitia.

horoscopul saptamanal al sanatatii

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

In aceasta saptamana aveti tendinta de a avea prenetii foarte mari atat de la propria persoana, cat si de la cei din jur. Este posibil sa existe diferente mari intre ceea ce va doriti si realitate, riscand sa faceti gafe de proportii. Harta astrala sugereaza moderatie in reactii.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, totul pare sa fie in regula. Sistemul imunitar functioneaza optim, iar bolile nu par sa va agaseze.
Sfatul astrologului: fiti mai ingaduitori.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

In plan psihic este un mic carusel printre sentimentele voastre, dorintele voastre, poate chiar valorile voastre. Este o agitatie, un haos in care incercati sa faceti ordine, insa oricum le-ati rearanja, parca nu-i totul la locul lui.

Starea de sanatate este buna, simptomele mai vechi se remit, iar imunitatea este ridicata. Va simtiti chiar foarte bine si aveti atat de multa energie, incat cei din jur si-ar dori sa se poata imprumuta.
Sfatul astrologului: uneori timpul rezolva ceea ce noi nu reusim.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.