Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 05-11.09.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.

Copyright foto interior si prima pagina: agsandrew / Shutterstock

Berbec

Energia care circula printre planete in aceste zile da Berbecilor o stare aparte de euforie. Aceasta energie poate fi folosita prin participarea la evenimente sociale si culturale alaturi de perieteni si cei dragi. Pentru a se simti excelent n aceste situatii este bine sa aiba grija la postura corpului, pentru ca aceasta influenteaza si modul in care cineva se simte si cum este perceput de cei din jur.Pozitia coroporala influenteaza respiratie si asta este cel mai important lucru din punct de vedere fizic.
In ceea ce priveste spiritul acesta este incarcat uc o energie statica pe care sa explodeze. Pentru a ramane calmi, este bine ca acesti nativi sa faca exercitii in care sa se concentreze asupra respiratiei. Facand asta vor realiza ca pot atinge intr-adevar echilibrul de care au nevoie.

Citește și:


Sfatul Astrologului: Relaxati-va si traiti clipa!

Taur

Alinierea planetelor din aceste zile creeaza o energie speciala care da Taurilor ocazia sa se exprime liber si sa-si verbalizeze visele. Astfel ca vor fi capabili sa isi dea in sfarsit seama ce dieta li se potriveste, pentru ca pana acum au ignorat cu desavarsire sfaturile specialistilor si au facut doar ce au crezut ei de cuviinta, privandu-si astfel corpul de anumite substante nutritive. Doar instinctul nu le va spuen niciodata exact ce este sanatos.

Din punct de vedere sentimental putem spune ca sinele se va trezi la viata si va alege sa profite de posibilitatile pe care le are pentru dezvoltare. Planetele indica de asemenea pastrarea unui anume grad de varietate in tot ceea ce fac: intr-o zi pot merge la aerobic, intr-o zi pot lenevi in canapea citind o carte de suflet iar in alta zi pot incerca diverse tehnici de mediatatie.

Citește și:

Sfatul astrologului: Ascultati-va corpul!

Gemeni

In atmosfera actuala Gemenii vor invata sa faca anumite compromisuri. Isi vor da seama ca nu totul se reduce la a avea ce isi doresc ci si a reusi sa faca rost de ceea ce au nevoie atunci cand au nevoie. Ceea ce este minunat este ca vor invata aceasta lectie prin exemplul altora si nu va trebui sa sufere prea mult. Calea catre schimbare incepe cu propriul sine is daca isi dau seama ce este mai bine pentru corupul lor si se vor dedica sanatatii acestuia vor reusi sa aiba si o viata spirituala bogata.
In alta ordine de idei, vor capata implinirea sufleteasca de care au nevoie fara a-si sacrifica sanatatea fizica, daca vor fi cumpatati in toate. O buna metoda de a se relaxa dupa o zi aglomerata la birou este aceea de a accepta invitatia unor prieteni de a iesi in oras si a-si impartasi cele mai noi proiecte la care iau parte.

Citește și:


Sfatul astrologului: Iubiti-va mult!

Rac

De cele mai multe ori ce isapte ani de acasa se vad nu numai in societate ci si asupra propriul corp. Ceea ce Racii mananca la micul dejun si seara ii va influenta in mod special, mai ales daca nu fac exercitii fizice deloc, pentru ca felul in care abordam sportul in general se invata inca de mici. Este nevoie de curaj pentru a-ti da seama ca adult ca undeva ai gresit toata viata si tocmai asta vor putea face acesti nativi, sa-si asume raspunderea pentru starea de sanatate pe care o au.

Lucrul cel mai bun in ceea ce priveste alinierea planetelor este ca acestea vor permite analiza propriei persoane intr-un mod foarte obiectiv, cum nu s-a mai intamplat pana acum. Atentia celor nascuti in aceasta zodie va fi sporita in saptamana care urmeaza si din aceasta cauza vor avea numai de castigat, se vor putea concentra asupra a ceea ce au nevoie in fiecare zi pentru a le fi lor bine, cum ar fi o respiratie corecta, care sa le umple plamanii de aer si mintea de idei stralucite.

Citește și:


Sfatul astrologului: Realizati un control amanuntit al starii de sanatate!

Leu

Chiar daca isi vor da seama sau nu, Leii vor reprezenta refugiul multor prieteni care vor avea nevoie de ajutor saptamana aceasta. Oamenilor le place compania acestora pentru ca se pot manifesta in voie in prezenta lor, dar acesti regi ai horoscopului vor avea nevoie la randul lor de un confident, ca sa ramana cu picioarele pe pamant. Universul va complota ca acesti nativi sa petreaca din ce in ce mai mult timp alaturi de prieteni si astfel sa nu se simta niciodata singuri.

Insa nu totul se invarte in jurul nevoilor de compasiune si sustinere, intrucat atmosfera face in asa fel incat daca nu sunt atenti Leii sa depaseasca masura de teribilism admisa si astfel sa isi vatameze corpul. Acestia trebuie sa ia decizii intelepte pentru a ramane sanatosi si a nu se lasa influentati de stresul zilnic, hrana cu prea multe E-uri sau paginile reistelor glossy photoshopate din greu.

Citește și:

Sfatul astrologului: Tineti un jurnal in care sa notati doar lucrurile pozitive din viata voastra!

Fecioara

Cea mai buna metoda prin care Fecioarele pot fi sigure ca raman sanatoase este sa dea mai multa atentie activitatilor benefice inimii. Pot face exercitii cardio, pot manca mai putin sarat si pot evita situatiile stresante. Daca vor accorda mai multa atentie functionarii corespunzatoare a acestui organ vor avea de beneficiat atat in plan fizic, pentru ca el este motorul intregului organism cat si in plan psihic, pentru ca vor scapa de o grija in plus. Inima va aprecia o portie redusa de carne rosie, un antrenament de aerobic viguros sau macar cateva minute de jogging de trei ori pe saptamana si o multime de prieteni in jur care sa mai preia din grijile cotidiene.

Planetele vor influenta foarte mult starea de spirit a Fecioarelor si este posibil sa le faca mult mai fericite daca si ele isi vor face timp, in programul lor de altfel foarte aglomerat, sa se vada cu cei apropiati, intalnire pe care au tot amanat-o in ultima vreme.

Citește și:

Sfatul astrologului: Invatati sa delegati sarcini!

Balanta

Saptamana aceasta Balantele vor avea ocazia sa viseze cu ochii deschisi si in unele cazuri chiar sa isi duca visele in indeplinire. Deoarece detin simtul realitatii vor putea sa-si investeasca banii acolo unde chiar trebuie, adica vor realiza ca e mai bine sa faca un credit ipotecar prin prima casa decat sa bage banii la cazino sau pariuri sportive. Vor incepe sa aiba mai multa grija de corpul lor si sa bea mai multa apa, asta pe langa faptul ca vor incepe sa consume mai multe fructe si legume. In acelasi timp isi vor stabili un tel in ceea ce priveste greutatae corporala si vor face cu rabdare toti pasii pentru a-l atinge.

Configuratia actuala a planetelor va face nativii acestei zodii sa fie mai energici si mai bine dispusi. In ciuda faptului ca vor avea in continuare tendinta sa exagereze cu munca vor fi atenti la punctul lor limita si nu il vor depasi niciodata, pentru ca cel mai important lucru in viata lor este chiar echilibrul familie-viata profesionala.

Sfatul astrologului: Incercati sa mancati alimente usoare, care sa nu va provoace vreo indigestie, eliminati odata la cateva zile produsele lactate si carbohidratii!

Scorpion

In aceasta saptamana Scorpionii vor fi neincrezatori, vor fi suspiciosi si se vor baza doar pe fortele proprii, ceea ce ii va face sa se simta singuri si usor deprimati. De obicei apreciaza sa se stie parte dintr-un colectiv si in general cauta respectul celorlalti, dar acum vor vrea doar sa fie lasati in pace si vor incerca sa revina in colectivitati mai mari abia spre weekend, cand se vor inscrie intrun club de lectura, de gradinarit, intr-o echipa sportiva sau orice le va trece prin cap in acel moment.

Datorita astrelor vor reusi totusi sa gaseasca cel putin cateva momente placute in viata lor de care sa se bucure. Se vor simti complet relaxati daca isi vor face curaj sa mearga la yoga sau pilates, unde corpul lor se va putea intinde in voie. Tot acum vor invata cum sa isi controleze respiratia pentru a ramane mereu calmi, a elimina toxinele din organism si a se simti astfel usurati.

Sfatul astrologului: Aveti grija ce spuneti, pentru ca vorbele nu se pot lua inapoi!

Sagetator

Chiar daca vor avea sau nu chef ar fi bine ca Sagetatorii sa faca mai mult sport, pentru a-si pune sangele in circulatie. Ar fi pacat ca energia debordanta pe care o vor avea sa fie irosita aiurea pe lucruri trecatoare in loc sa fie investita in sanatate. Daca vor reusi sa mearga macar de 2-3 ori la sala si sa pedaleze in fiecare zi cel putin 15 minute vor vedea rapid o imbunatatire asupra starii generale iar alte activitati benefice pentru ei ar putea fi alergatul in parc, inotul intr-o piscina semi-olimpica sau exercitiile de yoga.

Pentru a fi confortabili din punct de vedere psihic ar trebui sa nu piarda noptile prn club ci sa se bucure de ceea ce le ofera propria casa, cum ar fi un televizor cu ecran plat si diagonala mare, un sistem audio ca nimeni altul, un pat cu saltea uriasa cu spuma de memorie sau un sezlong pe balcon si alte asemenea. In mod bizar, saptamana aceasta nativii vor prefera sa se indrepte catre autocunoastere.

Sfatul astrologului: Stabiliti-va scopuri realiste pentru a nu fi apoi dezamagiti!

Capricorn

Capricornii vor incerca sa evite problemele emotionale si se vor refugia in munca, vor face ore suplimentare si se vor implica in noi proiecte. Ar trebui sa isi organizeze mai bine timpul si sa nu se sperie de ceea ce simt, pentru ca asta ii formeaza ca indivizi. In plus ar putea sa isi faca un abonament pe un an la sala, ca sa beneficieze de pe urma exercitiilor fizice atat corpul lor, tonusul lor cat si psihicul, pentru ca deja se stie, activitatile fizice favorizeaza eliberarea endorfinelor. Daca isi vor confrunta emotiile isi vor da seama ca unele sunt chiar benefice.

Energia din jur ii va face sa caute echilibrul mult visat in ceva nou pentur ei si cu multa incarcatura emotionala. Chiar daca de obicei se vad ca persoane foarte practice, mai degraba decat emotive acum vor descoperi o latura pe care nu stiau ca o au. Insa vor prefera sa participe la activitati in aer liber cat de des vor putea si seara se vor relaxa cu o plimbare prin parc.

Sfatul astrologului: Vedeti-va de treaba voastra si veti fi fericiti!

Varsator

Asa cum este de altfel recomandat tuturor in aceasta saptamana ar trebuie ca Varsatorii sa se concentreze pe o rutina de antrenament, deoarece pozitia planetelor favorizeaza acest lucru. Drumul catre inalta performanta va fi mai usor de parcurs si cel mai usor mod de a reusi este sa-si elibereze mintea si sa se concentreze asupra a ceea ce au de facut. Vor putea sa isi ia exercitiile in serios si sa nu plateasca ratele abonamentului la sala doar de dragul de a avea unul ci chiar sa profite de beneficiile acestuia. Insa ar fi bine sa nu exagereze din prima saptamana, ca sa nu ajunga la epuizare fizica si frustrari, ceea ce ar putea sa ii indeparteze de boom-ul initial.

In urmatoarele zile ar fi bine sa ramane cu capul pe umeri, sa nu se ia prea in serios si sa nu se lase schimbati de noua functie importanta pe care au capatat-o, pentru ca asa cum au primit-o asa pot fi inlocuiti, deoarece tot timpul se angajeaza oameni noi si nimeni nu este indispensabil. Astrele ii pot face pe acesti nativi sa se simta nelalocul lor si sa creada ca cineva ii saboteaza, insa nimic nu poate fi mai fals decat asta.

Sfatul astrologului: Concentrati-va asupra vietii personale si veti reusi sa realizati un echilibru intre starile schimbatoare si enervante pe care le aveti!

Pesti

Prin Pesti vor tranzita multe planete si asta ii va face sa fie foarte siguri pe ei si promti in tot ceea ce fac. Pentru a folosi din plin toata aceasta putere de care vor beneficia si a nu se lasa pacaliti de tentatiile de moment ar fi bine sa introduca in programul lor zilnic macar cate 30 de minute mers pe jos daca nu chiar exercitii fizice sustinute cu un instructor personal. Hidratarea ar putea de asemenea sa ii ajute, intrucat in lipsa apei din abundenta este posibil sa apara dureri de cap si alte simptome ale deshidratatii.

Doar pentru ca ei sunt in stare sa se gandeasca mai departe de prorpia persoana asta nu inseamna ca trebuie sa se sacrifice pentru binele colectiv. Propria peroana conteaza mai mult decat orice si ar trebui sa fie pe primul loc, dar atunci cand nu fac rau nimanui vor fi foarte multumiti daca vor reusi sa starneasca un zambet pe buzele altcuiva. Prin fericirea altora si-o vor gasi pe a lor.

Sfatul astrologului: Luptati pana in panzele albe pentru ceea ce va doriti!

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.