Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 05-11.09.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.


Sfatul astrologului: Iubiti-va mult!

Rac

De cele mai multe ori ce isapte ani de acasa se vad nu numai in societate ci si asupra propriul corp. Ceea ce Racii mananca la micul dejun si seara ii va influenta in mod special, mai ales daca nu fac exercitii fizice deloc, pentru ca felul in care abordam sportul in general se invata inca de mici. Este nevoie de curaj pentru a-ti da seama ca adult ca undeva ai gresit toata viata si tocmai asta vor putea face acesti nativi, sa-si asume raspunderea pentru starea de sanatate pe care o au.

Lucrul cel mai bun in ceea ce priveste alinierea planetelor este ca acestea vor permite analiza propriei persoane intr-un mod foarte obiectiv, cum nu s-a mai intamplat pana acum. Atentia celor nascuti in aceasta zodie va fi sporita in saptamana care urmeaza si din aceasta cauza vor avea numai de castigat, se vor putea concentra asupra a ceea ce au nevoie in fiecare zi pentru a le fi lor bine, cum ar fi o respiratie corecta, care sa le umple plamanii de aer si mintea de idei stralucite.

Citește și:


Sfatul astrologului: Realizati un control amanuntit al starii de sanatate!

Leu

Chiar daca isi vor da seama sau nu, Leii vor reprezenta refugiul multor prieteni care vor avea nevoie de ajutor saptamana aceasta. Oamenilor le place compania acestora pentru ca se pot manifesta in voie in prezenta lor, dar acesti regi ai horoscopului vor avea nevoie la randul lor de un confident, ca sa ramana cu picioarele pe pamant. Universul va complota ca acesti nativi sa petreaca din ce in ce mai mult timp alaturi de prieteni si astfel sa nu se simta niciodata singuri.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.