Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Afla ce iti rezerva astrele din punct de vedere medical in saptamana 10 - 16 octombrie 2016!

Copyright interior si prima pagina: vetre / Shutterstock

Berbec

Aceasta saptamana va cere ca Berbecii sa faca ceva miscare de orice fel pentru a fi sanatosi din punct de vedere fizic si a-si intari organismul. Sunt binevenite oricand antrenamentele care sa creasca un pic numarul de batai ale inimii, cum ar fi o sesiune de jogging, pentru muschii picioarelor, exercitii de streching pentru a relaxa intrega musculatura, clase de yoga si de pilates. Insa sporturile ce presupun intrecerea cu cineva nu sunt recomandate, deoarece nivelul de energie nu va fi foarte bun.

Psihologic le va ridica moralul romantismul din viata lor si vor avea capacitatea sa gaseasca momentul potrivit pentru a-si marturisi sentimentele. Pentru asta este nevoie de macar o sedinta de masaj relaxant si cateva minute la sauna sau o plimbare in natura.

Sfatul astrologului: Cand va simtiti depasite repirati adanc si trageit o linie apoi luati-o de la capat!

Citește și:

Taur

Din punct de vedere fizic regimul alimentar urmat pana acum ar trebui pastrat, pentru ca fructele si legumele sunt intotdeauna binevenite, dar mai ales acum, in sezonul rece, cand se gasesc din ce in ce mai putine proaspete. Aceasta dieta insotita de exercitii fizice regulate va face minuni pentru organism.
Cand isi pun in minte sa realizeze ceva acesti nativi nu se opresc pana nu au rezultatul dorit. Astrele se aliniaza in asa fel incat Taurii sa fie binedispusi si cu chef de viata.


Sfatul astorlogului:
Duceti-va la un nutritionist!

Gemeni

Cu cat mai multe informatii vor avea acesti nativi despre mancare pe care o cumpara cu atat mai bune vor fi deciziile pe care le vor lua cand fac piata pentru familie si cu atat mai bine se vor simti per total.

Trebuie sa afle in primul rand ce este important pentru propria perosna sa manace, dincolo de gustul bun al produselor, ce face organismul lor sa fie revitalizat apoi sa caute ferme locale si producatori romani de la care sa cumpere produse eco, benefice pentru oricine, care ii vor umple de energie si vitamine.

Citește și:

Pentru Gemeni o atitudine fireasca intr-o altercatie este sa se asculte ambele variante, alta reactie insa, de care vor da dovada in aceasta saptamana este sa nu se bage, sa se mentina neutri. Asta le va aduce mai multa pace sufleteasca decat de obicei, pentru ca nu vor mai lua asupra lor problemele altora.


Sfatul astrologului
: Ascultati muzica ambientala si vedeti-va de treaba voastra!

Rac

Cea mai buna metoda prin care se pot simti rapid mai bine este sa bea un pahar mare de apa, care sa-i hidrateze, sa le dea energie si ganduri limpezi. In doar cateva zile vor simti beneficiile, cum ar fi: miscari mai usoare ale membrelor, piele parca mai intinsa si posibilitatea de a manca mai putin, mai ordonat is mai sanatos. Spre sfarsitul saptamanii deja vor fi cu totul alti oameni.

Cand gasesc ce ii face fericit Racii mentin acele momente si sentimente pentru totdeauna in sufletul lor. Asa se va intampla si acum, isi vor face rezerve de fericire, pentru ca nu se stie ce zile vor urma si prefera sa fie precauti. Daca nu au gasit inca ce ii face fericiti vor face asta in aceasta saptamana, se vor lamuri in privinta sentimentelor pe care le au.

Citește și:


Sfatul astrologului:
Aveti grija pe unde calcati, sa nu va scrantiti sau chiar rupeti vreun picior, pentru ca incheieturile vor fi fragile!

Leu

Desi au foarte multe idei bune saptamana aceasta vor trebui intai sa se gandeasca la cum le raspunde organismul. In prima faza se vor simti usor obositi, ca si cand nu ar fi trecut prin weekend, apoi isi vor da seama ca de vina pentru starea lor este felul in care mananca, nu reusesc sa ia din alimente suficiente vitamine si vor avea nevoie sa suplimenteze cu niste suplimente alimenatare. Stomacul nu va avea de suferit de pe urma acestui tratament, dar trebuie tinut sub observatie ficatul, care este posibil sa se simta suprasolicitat.

Leii se vor preocupa mai mult de felul cum arata iar asta le va aduce multe aprecieri si ii va face sa se simta mai bine. Pentru a arata minunat vor realiza ca odihna este cel mai important element si isi vor da seama ca asta nu inseamna doar sa doarma si si sa se uite impreuna cu cineva drag la un film sau sa se plimbe linistiti prin parc, iar asta ii va face sa emane fericire si sa se vada pe chipul lor ce bine se simt.

Citește și:

Sfatul astrologului: O dieta sau o piesa vestimentara noua este excat ce va lipseste!

Fecioara

Pe lista obiectivelor din unei Fecioare in aceasta saptamana ar trebui sa se regaseasca: sa bea mai multa apa plata, sa se odihneasca din plin, sa manace mai multe fructe si legume si desigur sa mearga la sala. Odata ce vor identifica aceste practici ca fiind benefice din punct de vedere fizic pentru ele Fecioarele vor if in stare sa urmeze o viata mai sanatoasa is chiar mai putin stresanta.

Din punct de vedere psihic, vor intalni mai multe oportunitati si isi vor folosi din plin intuitia, in care vor vaea mare incredere.

Sfatul astrologului: Notati pe o hartie toate ideile sanatoase pe care le aveti!

Balanta

Saptamana aceasta Balantele vor descoperi ce mancare le face fericite, sa se simta mai usoare. Astfel incat vor scapa de constipatie si balonare iar nivelul de energie le va creste. Vor considera ca nu mai au nevoie de exercitiile de invigorare dimineata, insa vor realiza destul de repede ca din punct de vedere fizic acestea le aduceau mai multa mobilitate, pentru ca practic primul lucru pe care-l faceau cand se trezeau era sa se dezmorteasca. Acum vor vedea si cat de importante sunt acele guri mari de aer rece pentru plamanii lor imbibati de fumul de tigara, fie al lor fie al colegilor de la munca.

Citește și:

Este posibil ca acesti nativi sa fi descoperit deja metode prin care sa ignore nevoia lor de echilibru emotional, dar pe termen lung asta le va crea doar frustrari. Acum va fi momentul potrivit sa vorbeasca cu cei din jurul lor, in speranta ca macar unele neintelegeri se vor rezolva.


Sfatul astrologului
: Nu va grabiti sa trageti concluzii, daca va doar spatele poate nu este de la mersul pe bicicleta ci de la pozitia incorecta in timpul noptii!

Scorpion

Alinierea planetelor poate fi de un mare avantaj pentru acesti nativi. Acestea vor lumina aspectele de sanatate la care trebuie sa fie mai atenti Scorpionii is vor face ca ei sa vada lumea ca printr-o pereche de ochelari, adica mai clara. Oricum asta ii va duce cu gandul ca trebuie sa faca si un consult oftalmologic, ca sa fie siguri ca durerile de cap is neatentia de care au dat dovada in ultima vreme nu se datorau disconfortului provocat de vederea incetosata is a grimaselor pe care erau nevoiti sa le faca pentru a vedea mai bine.

Citește și:

Vor fi mai fericit, pentru ca vor castiga niste bani neasteptati si sanatatea lor psihica va beneficia de pe urma acestei surprize placute. In plus, vor avea parte de un mediu prietenos cu ei si nu vor avea de ce sa isi faca griji.

Sfatul astrologului: Atentie mare sa nu va provocati singuri o criza de gastrita de la automedicatia pe care vi-o administrati pentur a preveni raceala!

Sagetator

S-ar putea ca Sagetatorii sa nu mai vrea sa lupte pentru sanatatea lor, desi de obicei fac tot ce le sta in puteri ca sa se mentina. Cu toate acestea, exercitiile fizice si dieta echilibrata ar trebui adaugate in aceasta saptamasna in programul lor la modul cel mai serios, pentru ca apoi, cand se vor trezi din aceasta letargie sa nu regrete. Este recomandta sa-si asculte nevoile organismului si sa gaseasca un echilibru intre viata profesionala is cea personala, pentru ca sa aiba grija constant de ei insisi ii va ajuta sa stea sanatosi pe termen mai lung.

Ar fi bine sa-si aminteasca ca spre deosebire de alti oameni au totusi o viata activa, cu multi oameni care tin la ei si daca se vor lasa cuprinsi de tristete acum, in urmatoare perioada se va vedea asta si pe organismul lor, care va reactiona in concordanta cu starea lor interioara.

Sfatul astrologului: Faceti ce va place!

Capricorn

Acesti nativi isi vor asculta mai mult corpul si isi vor aduce aminte de perioadele bune, cand chiar se ingrijeau de tot ce inseamna preventie a diverselor maladii. Vor manca mai sanatos, mai proaspat, dar totodata gustos si vor face din ce in ce mai multe exercitii pentur corectarea posturii coloanei. Asta le va ameliora scolioza, spondiloza si spina bifida, pe care unii dintre ei le au din nastere si ii va face sa se simta mult mai relaxati zi de zi. Asadar, din punct de vedere fizic lucrurile vor merge spre bine si durerile articulare se vor ameliora.

Astrele ii vor face pe Capricorni sa se concentreze mai mult pe propria persoana si sa isi reanalizeze viata. Intrucat sunt calatori inascuti si calatorilor le sta bine cu drumul vor prefera sa plece un pic de acasa pentru a face o excursie mica intr-o localitate rurala si asta le va aduce niste aventura in viata destul de monotona de altfel.

Sfatul astrologului: Aveti grija la ce si cui spuneti!

Varsator

Sa se obisnuiasca cu noi obiceiuri sanatoase va fi o provocare pentru cei nascuti in Varsator, pentru ca niciodata nu au avut prea mare grija de sanatatea lor, insa asta ii poate duce si intr-o stare de usurare magnifica. Isi vor face programari multe la toate specializarile medicale de care beneficiaza prin cardul bussines pe care il au de la locul de munca, asta pentru ca vor vedea la alti apropiati ca este mai bine sa stii exact de ce suferi si sa tratezi din timp decat sa lasi ceva sa se cronicizeze.

In aceasta saptamana Varsatorii vor vrea mai mult decat oricand sa afle ce cred ceilalti despre ei si interesul pentru acest lucru ii va face sa fie un pic mai agitati decat de obicei. Este important sa se relaxeze iar in acest sens pot face un masaj, o baie cu aburi sau sa mearga la sauna.

Sfatul astrologului: Luati niste pastile care sa va ajute sa va concentrati mai bine asupra sarcinilor de la munca!

Pesti

Sistemul limfatic al acestor nativi, cel care controleaza imunitatea va fi foarte mult ajutat de noile activitati placute pe care le vor descoperi. Un sistem imunitar bun va face fata oricarei raceli de sezon, va intari organismul si va lupta impotriva unor bacterii contactate din alimente tratate chimic.

Datorita pozitiei planetelor pe harta astrala Pestii vor fi foarte emotivi zilele acestea. Increderea in fortele proprii va fi sporita desi isi vor dori sa fie in alte parti decat doar acasa si la munca. Spiritul de aventura pe care il detin ii va face sa vor sa calatoreasca spre sfarsitul saptamanii pentru a atinge noi culmi spirituale si pace in suflet prin meditatie.

Sfatul astrologului: Consumati suc proaspat de lamaie si echinaceea!

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.