Setari Cookie-uri

Masoara-ti GRATUIT colesterolul, glicemia si tensiunea!

Lantul de farmacii Remedio si Top Diagnostics lanseaza campania de testare gratuita a colesterolului "Mai usor sa previi decat sa tratezi", in perioada octombrie - noiembrie 2007. Toate persoanele care vor intra in farmaciile Remedio din Bucuresti vor putea sa-si masoare colesterolul, glicemia si tensiunea gratuit.

Lantul de farmacii Remedio si Top Diagnostics lanseaza campania de testare gratuita a colesterolului „Mai usor sa previi decat sa tratezi”, in perioada octombrie - noiembrie 2007. Toate persoanele care vor intra in farmaciile Remedio din Bucuresti vor putea sa-si masoare colesterolul, glicemia si tensiunea gratuit.

De asemnea pacientii vor beneficia de consiliere medicala de specialitate pe toata durata campaniei.

Campania include 10 farmacii Remedio din capitala in care, de luni pana vineri, orice persoana isi poate verifica colesterolul, glicemia si tensiunea.

„Aceasta campanie face parte dintr-o serie de programe de educare privind preventia, pe care Remedio le va desfasura in urmatoarea perioada. Pentru noi este foarte important sa ii ajuta pe oameni sa inteleaga faptul ca orice control periodic ajuta la depistarea preventiva a bolilor astfel ca tratamentul ulterior sa fie mai usor si, de ce nu, mai putin costisitor,” a declarat Amalia Georgescu, General Manager Remedio.

Primii 300 de pacientii vor beneficia de toate cele trei servicii in mod gratuit urmand ca pana la sfarsitul lunii noiembrie, toti bucurestenii care cumpara un test de colesterol primesc gratuit un test pentru glicemie si posibilitatea de a-si verifica tensiunea. De asemenea pentru a veni in ajutorul pacientilor care au probleme cu nivelul colesterolului, suplimentii alimentari pentru colesterol vor avea preturi reduse pe durata celor 2 luni ale campaniei. Omega 3 si Diabetiker (vitamine pentru diabetici) de la Doppelherz, Hipo-col de la Ozone si Epamarin si Dialevel de la Wallmark sunt produsele care vor avea preturi speciale in aceasta perioada.

Testele utilizate sunt teste de unica folosinta care pot fi realizate individual, direct la farmacie sau acasa. in functie de rezultate, medicii specialisti vor acorda primele sfaturi sau vor indruma pacientii catre investigatii medicale mai amanuntite acolo unde este cazul.

Programarile se vor face in farmacii. Mai multe detalii privind programul se pot gasi in farmacii sau pe site-ul www.remedio.ro.

Farmacii Remedio in care se deruleaza campania „Mai usor sa previi decat sa tratezi”:

* Farmacia Remedio - Amzei, Str. Mendeleev, nr. 14, sector 1
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.