Setari Cookie-uri

Loredana sustine campania Avon impotriva cancerului la san

Bucuresti - 1 octombrie 2007. Avon Romania anunta implicarea Loredanei in sustinerea campaniei impotriva cancerului la san.

Avon Romania a demarat campania impotriva cancerului la san in anul 2002. Chiar de la inceput, campania s-a bucurat de sustinerea a mii de femei. Contributiile acestora prin cumpararea produselor “cu fundita roz” au facut posibile actiunile de sustinere care au avut loc in anii care au urmat. Astfel, Avon Romania a donat aparatura medicala de ultima generatie in valoare de peste 500.000 USD, catre Institutul Oncologic “Ioan Chiricuta” din Cluj si Institutul Oncologic “Al. Trestioreanu” din Bucuresti.

O alta directie in care Avon se implica este educarea femeilor. Astfel, in anul 2006 a inceput campania educativa “1 din 8 femei” care pledeaza in favoarea diagnosticarii la timp a cancerului la san. Conform estimarilor aproximativ 6,720,000 femei din Romania au fost expuse mesajelor educative ale campaniei, ceea ce i-a adus un nivel national de notorietate de 71%.

In 2007, campania “1 din 8 femei” castiga premiul Best Innovative Media la AD'OR si este premiata cu un leu de argint la prestigiosul festival Cannes-Lion, la categoria “Cea mai buna campanie sociala”, acesta fiind primul premiu castigat vreodata de Romania in aceasta competitie internationala.

Despre melodia “Afla ca esti bine”

“Melodia “Afla ca esti bine” este felul in care am dorit sa transmit mesajul de solidaritate si speranta catre toate femeile care ezita atunci cand vine vorba de sanatatea lor. Melodia aceasta vorbeste despre viata, despre optimism, despre deciziile potrivite si mai ales despre faptul ca noi, femeile, credem, iubim, avem nevoie de speranta, avem nevoie sa aflam ca suntem bine, pentru a ne continua viata alaturi de cei pe care ii pretuim.” Melodia si videoclipul “Afla ca esti bine” urmeaza sa fie difuzate pe tot parcursul lunii octombrie, luna dedicata luptei impotriva cancerului la san la nivel mondial.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.