Setari Cookie-uri

Noutati in contraceptia de urgenta si nu numai

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Nou pentru contraceptia de urgenta

Sanatatea unei femei implica echilibru. Pentru ca fiecare decizie sa fie luata la momentul potrivit, contraceptia este esentiala. Fie ca folosim prezervativul, sau alta metoda de contracepţie, trebuie sa avem in vedere posibilitatea ca acestea sa esueze. Tocmai de aceea Escapelle, cea mai noua metoda de contraceptie de urgenta, vine ca solutie de prevenire a unei sarcini nedorite.

Escapelle se remarca prin usurinta modului de administrare si gradul mare de eficienta. Faptul ca prescriptia medicala nu este necesara pentru acest produs face aceasta metoda mai accesibila. Pilula unica elimina erorile de adiministrare, iar eficienta Escapelle este de pana la 95% în primele 72 de ore de la contactul sexual.

Citește și:

Noua metoda de contraceptie de urgenta ne da un timp suficient de a corecta greselile de contraceptie, oferindu-ne sansa de a lua singure deciziile cele mai importante din viata noastra.

Pentru o iarna... calda

Daca iti place iarna, insa tot timpul ai mainile si picioarele inghetate, ar trebui sa stii ca, din aceasta iarna, compania Quisser Pharma iti sare in ajutor cu un produs nou: Venotonik Doppelherz.

Conceput special pentru imbunatatirea circulatiei periferice, Venotonik Dopplherz intareste peretii venosi, previne aparitia varicelor si atenueaza durerile cauzate de acestea.

Compozitia suplimentului alimentar Venotonik Doppelherz a fost aleasa cu multa grija. Combinatia vitaminelor si a extractelor de plante asigura sanatatea venelor si ofera protectie contra presiunii crescute de la nivel periferic, imbunatatind simtitor circulatia venoasa si prevenind aparitia complicatiilor de tipul varicelor.

Citește și:

Produsul are un gust foarte placut si nu contine alcool sau zahar. Pentru efecte maxime este recomandata o cura de o luna de zile sau pana la aparitia efectelor dorite.
Venotonik Doppleherz contine 10 ingrediente active: vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2, sirop concentrat de afine, sirop concentrat de coacaze negre, extract de samburi de struguri, concentrat de vin rosu, extract de afine, extract de ghimpe (Ruscus aculeatus), extract de Aronia arbutifolia.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.