Setari Cookie-uri

Sangerare vaginala anormala - Forumul Healthy

Multe femei acuza uneori o sangerare vaginala anormala, care apare in afara sangerarilor de natura menstruala. Cauzee acestor hemoragii vaginale anormale mai mari sau mai mici pot fi diverse, unele insa deosebit de grave, spre exemplu cancerul de col uterin care in primele faze sangereaza, ori o sarcina ectopica, situata la nivelul trompelor uterine care, prin marire, rupe trompa si produce o hemoragie masiva (urgenta medicala) ori alte patologii.

Rocsa_s a trecut printr-o experienta asemanatoare: "Nu vreau sa te sperii. Acum 2 ani am avut ceva asemanator care s-a dovedit a fi un chist hematos. Problema am rezolvat-o numai cu operatie la Cluj."

Georgetacornelia a trecut de asemenea printr-o astfel de experienta, insa cauza sangerarilor era mai grava in cazul sau: "Te sfatuiesc sa faci testul papa nicolau . Eu am avut o singerare puternica.Aam fost curatata prin chiuretaj si mi s-a luat o mostra pt biopsie. In 14 zile am aflat ca am cancer de col uterin. Eu nu doresc sa ai asa ceva dar fa un test ca este bine. Cancerul debuteaza cu singerari puternice. Te rog du-te si la un oncolog. Sper sa aud vesti bune. Pt oprirea hemoragiei se foloseste vitamina K luata impreuna cu calciu ( hemoragia se opreste dupa o ora doua cel mult) iti doresc sanatate si nu trebuie sa ai prejudecati dute si fa analizel"

Citește și:

Va asteptam in continuare sa veniti cu sfaturi si pareri mai jos, in rubrica de comentarii sau pe aceasta tema din Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.