Setari Cookie-uri

Sangerarile vaginale anormale - FH

Se intampla uneori ca anumite femei sa observe pe protej-slip sau la toaleta prezenta unor scurgeri vaginale anormale, maronii sau cu pete de sange proaspat, insa fara a fi la menstruatie.

Getafedeles considera ca singura peroana in masura sa stabileasca problema celor doua si sa le dea un sfat pentru vindecare este medicul ginecolog si are drepatte: "Sfatul meu este sa te duci cat mai repede la un medic ginecolog. Din ceea ce spui tu este foarte probabil sa fie vorba de o infectie, care netratata la timp iti poate creea neplaceri foarte mari. Asa ca , da fuga la doctor , fara rusine, si ai grija de tine! Iti doresc sanatate si succes!"

Silviaa_s a urmat acest sfat, a fost la medic si acesta i-a descoperit sursa problemei si i-a sugerat metoda terapeutica: "Trebuie sa va spun ca am fost la medic si in urma controlului a descoperit ca electrocauterizarea nu mi s-a prins in unele locuri, deci nu m-am vindecat asa cum trebuie si sangerez in locurile unde nu s-a prins tesutul. Asa ca marti merg pentru recoltare de secretie si colposcopie
dar sper ca rezultatele sa fie unele bune si sa ma fac bine. O sa revin sa va spun care este situatia
asa ca fetelor mergeti la doctor sa vedeti cum sta situatia!"

Citește și:

Annya_852004 crede ca: "Sangerarile pot fi din cauza unor rani pe col sau a unor polipi pe uter. Ginecologul lamureste problema cel mai bine. "

Sper ca in urma prezentarii acestor discutii reale intre pacientele de pe Forumul Healthy fiecare femeie ce prezinta probleme ginecologice si citeste acest articol sa fie motivata pentru a seprezenta la medicul ginecolog, fara jena, caci mai importanta este sanatatea sa. Aveti grija de sanatatea voastra!

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.