Setari Cookie-uri

Pericolele din cremele pentru ten

Nu putem folosi cremele de fata aleatoriu daca ii dorim tenului nostru frumusetea permanenta. De la caz la caz, in functie de compozitia si rolul lor, cremele de fata sunt menite sa protejeze tenul de factorii nocivi din mediu, avand in acelasi timp un efect tonifiant, astringent, nutritiv si emolient asupra tenului. Sunt insa cateva conditii esentiale pe care orice crema menita sa previna, sa ingrijeasca si sa vindece tenul trebuie sa le indeplineasca.

-sa contina parfum in exces.

-sa fie expirata caci in acest caz ar putea duce la iritarea, descuamarea si inrosirea tenului sau ar putea cauza anumite alergii.

-sa contina substante chimice nocive precum Chloroacetamide / Acetamide, BHA, P-Phenylendiamine sau Methylparaben. Mai multe informatii despre substantele de care ar trebui sa ne ferim atunci cand optam pentru un produs cosmetic, poti afla accesand aceasta pagina.

-sa aiba printre ingrediente substante iritante sau toxice. In cazuri speciale, in tratarea acneei sau a anumitor afectiuni ale pielii precum cuperoza sau cicatrici, la recomandarea si sub examinarea medicului dermatolog sau al specialistului cosmetician, este permisa utilizarea anumitor substante considerate periculoase, insa nu pentru o perioada indelungata de timp. Folosite prea des, intr-un context nepotrivit, substantele din cremele tratament pot cauza imbatranirea prematura a tenului.

Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Energia personalitatii tale in functie de forma fetei

Zodiacul Nekros, zodiacul grecesc al defectelor

Numerologie indiana: descopera-ti personalitatea ascunsa in cifra psihica

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.