Setari Cookie-uri

Sexualitatea feminina si grupa sanguina

Una din trasaturile definitorii ale persoanelor de sex feminin care au grupa de sange A este sensibilitatea. Femeia cu grupa de sange A este o femeie delicata, romantica, atragatoare si feminina tocmai prin atitudinea de delicatete si finete pe care o inspira. Dependenta de multe ori emotional de partener, si in plan sexual, femeia A adora sa fie calauzita, indrumata, protejata.

Grupa de sange B – Cu un spirit atat de liber si cu o individualitate atat de bine definita, nu este de mirare ca femeia cu grupa de sange B urmareste perfectiunea si in plan erotic. Femeia B este deschisa, non-conformista, prea rusinoasa uneori, alteori fara pic de rusine, usor instabila si nestatornica, lipsita de inhibitii si prejudecati sexuale, iubind viata si adorand sa traiasca din plin fiecare secunda a ei. Nu o deranjeaza daca preia ea initiativa in dormitor atata timp cat la final adoarme fericita in bratele iubitului.Sexualitatea feminina si grupa sanguina: Ce fel de iubita esti?

Adora sa fie rasfatata in intimitate ca sa rasfete la randul ei, adora sa experimenteze si se straduieste sa nu lase monotonia sa se instaureze in dormitor. Adora gesturile indraznete, emotiile intense si soaptele care ii imbata simturile. Ii place neprevazutul… iar a face dragoste la malul marii este pentru ea infinit mai romantic decat o cina romantica planificata la lumina lumanarilor. Este atragatoare si seducatoare, fidela doar celui pe care il iubeste cu adevarat si care i-a demonstrat ca poate fi iubit.

Sursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
Dragele mele inconstiente!
Despre femeile din Grecia Antica sau despre cele de azi
De ce insala barbatii?


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.