Setari Cookie-uri

Afla trasaturile de personalitate in functie de grupa sanguina

Temperamentul dat de grupa sanguina a fost intens studiat avand in vedere ca aceasta grupa de sange este determinata genetic si presupune anumite comportamnete comune ale oamenilor apartinand aceleasi grupa.

Temperamentul dat de grupa sanguina a fost intens studiat avand in vedere ca aceasta grupa de sange este determinata genetic si presupune anumite comportamnete comune ale oamenilor apartinand aceleasi grupa.

In Japonia grupa sanguina valoreaza aproape la fel de mult ca o diploma de licentiere, angajatii cu studii pe profilul job-ului fiind acceptati si daca au o grupa sanguina corespunzatoare cerintelor postului respectiv.

Ba chiar intr-o firma persoanele angajate sunt impartite procentual dupa grupa sanguina pentru un randament maximal: 25% grupa 0, 30% grupa A, 30% grupa B si 15% grupa AB. In vremurile mai indepartate gheisele erau de asemenea alese dupa grupa sanguina, astfel se considera ca cele din grupa 0 sunt cele mai pasionale, cele din grupa A sunt sensibile si sentimentale, cele din grupa B sunt amabile si supuse, iar cele din grupa AB sunt amabile si delicate.

Se pune un accent tot mai mare pe trasaturile genetice de personalitate ale oamenilor, insa si mediu de viata infuenteaza intens trairile si modul de perceptie al acestora, cultura si nivelul de trai. Astfel o persoana impulsiva se poate manifesta cu calm datorita unei educatii riguroase, desi va avea instinctual o intitativa mai mare decat ceilalti, o persoana pasionala se poate manifesta formal, insa gradul sau de perceptie si interpretare va fi in general unul mare si exemplele pot continua.

Citește și:

Ce personalitate ai in functie de grupa sanguina?

Grupa 0 sunt Melodicii

Melodicul este greu de inteles, fiind de o profunzime greu de atins, ca o fantana al carei fund prea putini il vad sau il descopera, desi acolo de cele mai multe ori se afla o comoara. Desi sunt extrovertiti tipici, totusi nu se vor exterioriza in fata oricui ci doar a apropiatilor, desi vor lasa impresia unei extrovertii fata de ceilalti, dar aceasta este una superficiala. Sunt foarte sociabili si de obicei au un fizic foarte atractiv.

personalitatea in funcie de grupa sanguina

Melodicii poseda o excelenta capacitate de adaptare si sunt foarte sociabili si comunicativi. Ba chiar sunt centrati catre exterior, catre felul in care ii percep ceilalti, analizeaza reactii, ei interpreteaza, creeaza profiluri, de aceea sunt buni psihologi. Adora competitia si lupta, insa respinge ferm violenta de orice tip. Citeste continuarea articolului in pagina 2 >

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.