Cele 10 reguli - adevaruri ale vietii

Cele 10 reguli - adevaruri ale vietii
Kudika
21 Ianuarie 2011

Vei primi un corp. Ti se vor da lectii. Vei vedea ca nu exista un 'acolo' mai bun decat 'aici'. Vei intelege ca ceea ce ti se intampla in viata depinde doar de tine. Vei gasi raspunsurile celor mai mari dileme inlauntrul tau.

Lectia nr. 8: Doar de tine depinde ceea ce ti se intampla in viata.

Ceea ce ti se intampla in viata depinde de tine si doar de tine. Nu este un truism. Alegerea iti apartine. Ai la indemana, la fel ca toti ceilalti, resursele necesare pentru a obtine ceea ce iti doresti de la viata. Startul spre fericire se da de la aceeasi linie. Ca sa reusesti, uneori trebuie sa inveti sa si pierzi, sa lasi sa plece, sa depasesti momente, sa ai curaj, sa indraznesti, sa visezi, sa-ti aduci aminte ca ai putere, sa crezi cu adevarat ca destinul tau depinde de tine.

Lectia nr. 9: Raspunsurile pe care le cauti se gasesc de fapt inlauntrul tau.

Toate raspunsurile pe care le cauti in jurul tau se gasesc de fapt inauntrul tau. Asculta-te, stai de vorba cu tine, vezi ce-ti spun instinctele, vezi care sunt cele mai ascunse dorinte ale tale, vezi care sunt sentimentele tale cele mai profunde. Ai incredere in ceea ce iti spun toate si ai incredere in tine. Lasa-le sa te inspire. Lasa-le sa te transforme. Iti pot furniza cel mai precis si corect raspuns pe care l-ai primit vreodata.

Acesta este site-ul oficial al lui Cherie Carter-Scott unde poti regasi regulile enuntate mai sus.

Lectia nr. 10: Vei uita toate aceste reguli la nastere.

Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo, noi iti recomandam:
Influenta energiilor Yin si Yang in numerologie: Afla mai multe despre personalitatea ta!
Detoxifierea spirituala si emotionala
Top 5 zodii masculine cu care sa te casatoresti

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri