Setari Cookie-uri

In lupta cu temerile: Cele 13 tipuri de razboinici emotionali

Fiecare dintre noi este un razboinic. Fiecare dintre noi se afla intr-o lupta continua. Cu sinele, cu lumea interioara, cu lumea inconjuratoare, cu viata. Cu TEAMA, FRICA si INGRIJORAREA. Afla si tu ce fel de razboinic esti si care este frica cu care te lupti:

Razboinicul Social – Esti o fiinta sociala careia, la o prima impresie, ii place la nebunie rolul in care se afla. Esti o persoana amuzanta, binedispusa, iar grijile nu par a te atinge vreodata. Celor din jur le place prezenta ta pentru ca este una pozitiva. Esti o fire aventuroasa si entuziasta, iti plac riscurile si aventura. Arunci regulile in aer pentru a obtine ceea ce doresti si uneori ai tendinta si de a trece peste ceilalti. Impulsivitatea te poate duce de multe ori pe un drum gresit.


Razboinicul Narcisist
– Rareori te paraseste sentimentul ca esti deasupra tuturor. Consideri ca toata atentia si admiratia din lume ti se cuvin doar tie. Esti preocupat sa mentii aparenta perfectiunii mai ales in ceea ce priveste statutul tau in societate. Nu vrei ca ceilalti sa iti vada slabiciunile si defectele.

Razboinicul Afectat – Esti fara doar si poate o persoana captivanta si interesanta. Nu putini sunt cei atrasi definitiv de personalitatea ta seducatoare. Esti o fiinta emotionala si teatrala. Iti place sa te afli in centrul atentiei oamenii si ai face orice sa ramai acolo unde esti. Esti preocupata sa mentii viu interesul oamenilor data de tine.

Citește și:

Razboinicul Nervos – Ai tendinta de a te ingrijora intr-un mod intens, continuu, interminabil si esti extrem de vulnerabil in fata anxietatii. Adeseori esti incercat de panica si ai perioade de iritabilitate. Te afli in permanenta intr-o stare de tensiune si te astepti ca dintr-un moment in altul sa explodezi. Tendinta ta de a te ingrijora iti consuma toata energia. Ai nevoie de aceea sa o elimini implicandu-te in diverse actiuni si activitati.

Razboinicul Depresiv – Adeseori, te incearca sentimentele de dezamagire, de singuratate, de deznadejde si tristete. Ai tendinta de a te simti singur, izolat si neinteles. Suferinta ta emotionala este uneori atat de intensa incat iti afecteaza comportamentul si atitudinea fata de ceilalti.

Razboinicul Ipohondru – Fie ea reala, nascocita sau inchipuita, boala este dusmanul tau numarul 1. Sanatatea este cea care iti produce ingrijorare si de multe ori te framanta ganduri sumbre legate de moarte si boli grave, neidentificate inca.

Citește și:

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Cititi si alte articole pe Garbo. Noi va recomandam:
Despre bolile cardiovasculare si factorii lor de risc
100 de alimente miraculoase pentru organism
11 Semne ca ai racit la ovare

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.