Setari Cookie-uri

Ghidul semnificatiilor cromatice ale viselor

Se stie ca simbolurile din vise reflecta intelesuri ascunse din experientele noastre de viata. Atunci cand adaugam si culoarea ce apare in ele, adaugam un nou strat in interpretarea lor. Ce semnificatie au culorile din vise?

Se stie ca simbolurile din vise reflecta intelesuri ascunse din experientele noastre de viata. Atunci cand adaugam si culoarea ce apare in ele, adaugam un nou strat in interpretarea lor. Ce semnificatie au culorile din vise?

Atat acele vise in care apare culoarea sub diferite forme, cat si cele alb-negru au intelesuri diferite. Interpretarea viselor este una unica pentru fiecare dintre noi. Nimeni altcineva nu poate dezlega mesajul ascuns din vise in afara de “posesorul” acestora.

Cand vine vorba despre vise, trebuie sa stim ca acestea sunt in mod intens personale – fiecare este cel mai bun interpret al visului sau.

Ce reprezinta culoarea din visele noastre?

Atunci cand culoarea rosu predomina in vise...

Culoarea rosu aparuta in vise inseamna pasiune, intensitate, activare. In chakre, rosu este radacina, energia primordiala ce se exprima sub forma instinctului de supravietuire. Culoarea rosu ne influenteaza atat din punct de vedere fizic (sangele ce ne curge prin vene), cat si psihic (puterea inactiva ce sta sa iasa la suprafata). Energia culorii rosu salasuieste tot timpul in noi, iar elementul cheie al descifrarii visului este ce a adus-o din nou la suprafata.

Citește și:

Atunci cand culoarea portocaliu predomina in vise...

In vise, culoarea portocaliu este un semn al echilibrarii, al temperarii personalitatii. Fiind situata intre rosu si galben, culoarea portocaliu este un pivot in perceptia noastra asupra lucrurilor. Ea ne face sa ne gandim ce trebuie echilibrat, insa ofera si mesaje de armonie si multumire – stari pe care le atingem prin ciclul vietii. Culoarea portocaliu ne indeamna si sa iesim din rutina, sa incercam lucruri noi, ori sa ne manifestam in mod unic, atingand astfel rezultate la care nu ne-am fi asteptat.

Atunci cand culoarea galben predomina in vise...

In vise, culoarea galben semnifica constiinta noastra si rolul pe care il avem in contextul intregului. Sa luam in considerare tonurile de galben ale soarelui si cum aceasta stea are rolul principal in existenta noastra! Culoarea galben reprezinta culoarea inteligentei, iar atunci cand o visam inseamna ca posedam o claritate speciala in a vedea lucrurile. Galben inseamna o idee stralucita sau chiar o cale catre o intelegere mai buna a lumii in care traim.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.