Setari Cookie-uri

7 Emotii negative care ne imbolnavesc

Frica, grijile, regretele, depresia, mania, auto-invinuirea, indiferenta - ele reprezinta emotiile negative ce ne pot afecta, pe termen lung, relatiile cu o persoana apropiata sau chiar intreaga viata...

Cand regretele ne ajung din urma trebuie sa ne recunoastem sentimentele negative, insa trebuie si sa realizam faptul ca suntem mai puternici decat credem. Natura ne-a creat imperfecti si, printre randurile de fericire si entuziasm se vor strecura, cand si cand, si sentimente din spectrul negativ precum frica, rusinea, ostilitatea sau vina.

emotiiile negative - grijile

4. DEPRESIA - ne macina mintea si corpul

Depresia nu afecteaza doar starea de spirit a unei persoane si perceptia ei generala pe care o are asupra vietii. Ea poate iesi la suprafata sub multe forme, inclusiv cea a problemelor de alimentatie, extrem de pregnante in ziua de astazi.

Pentru a redeveni o persoana completa si a scapa de depresia ce ne poate macina psihicul, trebuie sa avem curajul sa ne repudiem emotiile negative si sa fim receptivi la schimbare. Astfel, vom deveni mai constienti de propriile emotii si sentimente.

Citește și:

Citeste articolul integral "Emotii negative care te imbolnavesc" pe Garbo.ro

Citeste si alte articole din Sectiunea Psihologie by Garbo.ro:

8 boli ale trupului generate de starea psihica

Psihologie afectiva: 12 adevaruri despre fericirea in relatie

Profilul psihologic al invingatorilor cancerului

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.