6 Pasi obligatorii sa scapi de timiditate

6 Pasi obligatorii sa scapi de timiditate

Unii oameni se nasc timizi, altii devin pe parcurs din cauza experientelor de care au parte.

Timizii sunt cei care se inchid in ei si inceaca sa lege cat mai putine legaturi cu lumea din jur. Dar aceasta nu este o solutie. Oricat de greu ar fi trebuie sa alunge temerile si sa scape de aceasta povara. Ce-i de facut?

6 Pasi obligatorii sa scapi de timiditate

timiditate- cum sa scapi de timiditate

Gaseste-ti un hobby si afla tot ce e nou

Acest lucru te va ajuta sa intretii o conversatie si iti va inlesni relatiile cu cei din jur mai ales cu persoanele care au aceleasi pasiuni ca si tine. Avand preocupari comune va fi foarte usor sa inchegi discutii si sa cunosti persoane noi.

O alta modalitate este sa fii la curent cu tot ce este nou. Acest lucru il poti afla citind reviste, ziare sau urmarind emisiuni tv, astfel eviti situatiile in care cei din jurul tau discuta si tu nu poti intervenii pentru ca nu sti despre ce este vorba.

Zambeste des

Zambetul denota bunavointa, intelegere si deschidere. Zambetul este cel care te scoate din situatii jenante. Atata vreme cat zambesti, nimeni nu te va urmari sa-ti vaneze greselile ci iti va zambi.

Intra in contact cu alte persoane

Poti incepe de la discutii banale in locuri banale fara sa te astepi ca aceste discutii sa conduca la prietenii adevarate.

Dar vei observa intr-o zi ca vei intalni oameni care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine, cu aceleasi interese ca ale tale. Secretul consta in faptul ca nu trebuie sa te izolezi si sa stai retrasa intr-un colt.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri