Setari Cookie-uri

Efectele medicale ale culorilor

In functie de mediul in care ne-am nascut, de gusturile personale si de atitudine, fiecare nuanta de rosu, verde, galben, albastru, alb etc. ne influenteaza intr-un mod unic si ne ofera posibilitatea de a ne crea propria terapie prin culoare!

Sa atragem atentia prin culoarea violet.

Culoarea violet nu este o culoare “naturala”, fiind cu greu regasita in natura (in functie de celelalte nuante de culoare). Astfel, violetul este un simbol pentru intelepciune, respect si autoritate. Mai mult, culoarea violet atrage foarte usor atentia celor din jur (purtati-o atunci cand doriti sa iesiti in evidenta pentru a va expune punctele de vedere).

Verdele te ajuta sa inveti

Culoarea verde este culoarea sperantei (primavara natura renaste si ne ofera noi orizonturi) insa, in acelasi timp, ea reprezinta si culoarea banilor, a puterii de cumparare. Mai mult, oamenii de stiinta au descoperit despre nuanta verde ca ea ne stimuleaza abilitatile de invatare si intelegere a notiunilor noi. Asadar, atunci cand dorim sa ne imbogatim cunostintele, vom da mai mult randament intr-o camera ai carei pereti sunt vopsiti in verde.

Citește și:

Citeste articolul integral Proprietatile incredibile ale culorilor! Nu ai sa crezi... pe Garbo.ro

Featured foto by LEDOMSTOCK via Shutterstock

Garbo iti recomanda si:

Codul secret al culorilor si profilul personal de personalitate

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.