Setari Cookie-uri

Ce spun fructele preferate despre personalitatea ta

Placerea gustului, poate vorbi cu usurinta despre personalitatea noastra. Fructul care iti place cel mai tare dezvaluie secrete despre felul tau de a fi in viata, in relatia cu ceilalti.

Banane

Esti o persoana iubitoare, blanda, calda si empatica. De multe ori, ai tendinta de a nu avea destula incredere in tine si esti in mod natural foarte timida. Se intampla ca oamenii sa profite de firea ta atat de dulce. Astfel, in multe situatii devii foarte vulnerabila.

Foto: Vrysxy

Cheesecake cu banane

Ananas

Esti o persoana putin temeperamentala. Iei decizii iute, fara sa te gandesti. Spiritul tau te ajuta in ceea ce priveste cariera. Nu iti este teama sa faci schimbari, ceea ce este in avantajul tau. Ai in acelas timp deosebite abilitati organizatorice. Esti o persoana cu multa incredere de sine, sincera si onesta in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti, chiar daca nu iti faci foarte usor prieteni.

Foto: David Hilowitz


Citeste continuarea articolului si descopera si personalitatea in dragoste in functie de fructul preferat in articolul: Fructomania Dragostei: Personalitatea si Iubirea in functie de fructele care iti plac!

Citește și:

Citeste si: Cum poate o capsuna sa uneasca 2 inimi care se despart

Iti mai recomandam de asemenea: Detoxiere de vara: 10 retete rapide si gustoase de sucuri si smoothie-uri de vara

Sursa articolului: Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.