Setari Cookie-uri

Cele 10 Personalitati PSIHOTOXICE ascunse in fiecare din noi

Aceste personalitati toxice ascunse in propria persoana sunt toxice pentru relatiile noastre, pentru visele noastre, pentru fericirea noastra, pentru amplul ansamblu de evenimente si trairi numit viata!

A sasea personalitate toxica - CORPUL OCUPAT

Exista momente cand este benefic pentru propria persoana sa stam singuri, sa ne gandim la solutii pentru drumul nostru in viata si sa ne relaxam in intimitatea caminului. Atunci cand ne simtim bine cu noi insine in singuratate, devenim constienti de propria personalitate, de calitatile noastre, dar si de punctele slabe.

personalitate toxica A saptea personalitate toxica - PERFECTIONISTUL

Ca si fiinte umane, suntem intr-o cautare constanta a perfectiunii. O urmarim atunci cand ne cautam casa perfecta, partenerul perfect, viata perfecta. Bineinteles, problema este ca nu vom fi niciodata multumiti deoarece viata este o calatorie continua, ea reprezinta evolutie si schimbare. Ce astazi ni se pare perfect, maine nu va mai fi perfect. Totusi, cu rabdare si o minte deschisa, prietenul imperfect se va transforma in umarul nostru de sprijin, locul de munca va deveni cariera, iar persoana iubita, la fel de imperfecta ca toti ceilalti prezenti in viata noastra, va deveni companionul nostru mereu pregatit sa ne sustina emotional. Nu avem nevoie de perfectiune, pentru ca prin ea viata ar deveni monotona.

Citește și:

Image © Shutterstock - 26830705

Citeste restul sentimentelor care iti pot afecta viata in articolul: Cele 10 Personalitati PSIHOTOXICE care ne ingreuneaza calatoria prin viata by Garbo.ro

Foto front si main: Shutterstock

Iti recomandam si:

7 obiceiuri intunecate ale creierului omenesc: cum ne afecteaza emotiile negative?


Vizionare placuta


Kudika
22 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.