Setari Cookie-uri

Afla bolile la care esti predispus in functie de Temperament

Descopera in functie de tipul de temperament pe care il ai care sunt bolile la care esti predispus:

Temperamentul influenteaza nu doar starea psihica a unei persoane, ci si pe cea fizica. Temperamentul este cel care supune si dispune si reprezinta un indiciu pretios al starii de sanatate pe care o ai, dar si a bolilor carora esti predispus. Descopera in functie de tipul de temperament pe care il ai care sunt bolile la care esti predispus:

Temperamentul Sangvinic

Esti predispus exceselor de orice natura, insa temperamentul tau determina o sensibilitate deosebita in fata unor afectiuni precum cele ale inimii sau ale vaselor de sange. Este indicat sa te tii la distanta de alcool, grasimi, carne in exces, dar si de produsele lactate. De regula, ai un sistem digestiv care te salveaza din multe situatii, insa mancarea in exces il poate perturba. temperament sangvinic

Prin urmare, temperamentele sangvinice se pot confrunta si cu afectiuni digestive, dar si cu afectiuni respiratorii precum astm, guturai. Ficatul sau pancreasul tau ar putea ca la un moment dat sa dea semne de slabiciune. Probleme apar si la nivelul sangelui, sub forma de hemoragii, menstruatie excesiva in cazul femeilor, congestii capilare. In acelasi timp, tulburarile urinare pandesc o parte din temperamentele sangvnice. Ai un somn linistit cu vise placute in general.

Citește și:

Temperamentul Melancolic

Acest tip de temperament influenteaza intr-o buna masura si apetitul posesorului sau, determinandu-l sa fluctueze (scazut sau crescut) in functie de starea mentala, nervoasa sau emotionala din momentul respectiv. Melancolicul se confrunta cu usoare probleme legate de digestie precum balonari, gaze, durere ale stomacului, colici. Din cauza inactivitatii sale fizice, organismul melancolicului se poate incarca cu diverse toxine. Prin natura sa, melancolicul este predispus catre nervozitate, depresie, stari de anxietate, stari stresante, schimbari ale starii de dispozitie.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.