Setari Cookie-uri

Te enervezi repede? 7 efecte secundare ale unui temperament coleric

Starile psihologice ne afecteaza sanatatea. Iata care sunt cele mai pregnante efecte negative ale unui temperament coleric/irascibil!

5. Depresie usoara.

Uneori, un temperament coleric/irascibil poate cauza depresie, usoara ce-i drept. Starile de stres si de nervozitate sunt corelate intre ele, avand consecinte neplacute asupra sanatatii noastre. Indicat este, pentru a evita usoara depresie, sa inveti sa te calmezi in situatiile stresante si sa practici exercitii de relaxare sau chiar yoga. Trebuie sa fii constient de faptul ca o stare de depresie are efecte negative asupra organismului in general, nu doar asupra psihicului.

Image © Sxc.hu

6. Atacuri de panica.

Oamenii cu un temperament coleric/irascibil sufera deseori si de anxietate. Se streseaza foarte mult pentru lucruri minore si chiar se enerveaza din cauza lor. Acest comportament le afecteaza starea psihica, ei putand sa ajunga sa experimenteze atacuri de panica.

Citeste continuarea articolului: Cand prea mult 'TU' imbolnaveste. 7 efecte secundare ale unui temperament coleric by Garbo.ro

Citește și:

Iti recomandam sa citesti si:

Testul Baum: Deseneaza un copac si afla cine esti cu adevarat

Cum sa-ti interpretezi visele: Descopera mesajul ascuns

Lupul Iubirii in neurostiinta dragostei! E vesnic lupta in creier si in inima...

Foto front si main © Shutterstock - 2424835

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.