Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de stresul din viata ta

Evenimentele de viata reprezinta o intamplare care ne tulbura cursul firesc al vietii, obligandu-ne sa ne modificam tiparul de viata. Orice eveniment de viata, fie bun sau rau, poate fi un factor de stres, prin urmare necesita o adaptare de ordin psihologic. Unele evenimente au un impact puternic, fiind urmate de probleme de sanatate, boli fizice sau depresie.

Depasit de siuatie ? Fa o vizita la medic !

De obicei, mai multe evenimente de viata se petrec simultan: spre exemplu, putem experimenta intr-o perioada scurta de timp schimbari in conditiile de locuit, schimbarea job-ului, probleme in relatia cu seful, modificari in modul de petrecere a timpului liber si imbolnavirea unui parinte. Adunand punctajul aferent fiecaruia dintre aceste evenimente de viata, vom vedea ca scorul final de stres este foarte ridicat.

Astfel, in momentul in care ajungem la sentimente de anxietate, insomnii sau depresie, avem nevoie de ajutor in gestionarea situatiei, iar psihiatrul este singurul care ne poate da o mana de ajutor. Tratamentul si terapia pentru pacientii bolnavi de depresie sunt factori cheie in mentinerea sub control a starilor de tristete sau a gandurilor suicidare.

www.depresiv.ro

Citește și:

Va recomandam:

Ulei esential antistres

Yong kang ceai antistres

Crema de fata si corp antistres pentru uz zilnic

Carte 60 sfaturi antistres

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.